34 de studenți angajați la McDonald’s, premiați ai Burselor McDonald’s

McDonald’s a premiat, anul acesta, 34 de angajați, cu burse în valoare de 85.000 de lei, și a ajuns, în cei 12 ani de program, la un total de 330 de burse de merit oferite, care însumează 677.000 de lei.

„12 ediții de Burse McDonald’s înseamnă 330 de colegi bursieri, recunoscuți pentru rezultatele remarcabile pe care le au la școală și la locul de muncă. Ne dorim să creăm un mediu de lucru cât mai plăcut pentru fiecare dintre angajații noștri și să le oferim oportunitățile de a-și duce la capăt planurile și obiectivele profesionale, dar și pe cele personale”, declară Irina Panaite, Director Resurse Umane, Premier Restaurants România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Fiecare dintre cei 34 bursieri de anul acesta a obţinut cel puţin media 8 de absolvire a anului universitar precedent sau cel puţin nota 8 la admitere, în cazul studenţilor din primul an. Un alt criteriu în acordarea burselor este reprezentat de recomandările profesorilor şi performanţa angajaților la locul de muncă. Fiecare bursier a primit câte un cec în valoare de 2.500 lei.

Angajații McDonald’s sunt recompensați cu bonusuri individuale și de echipă, în funcție de perfomanța restaurantelor, iar până astăzi, peste 35.000 de persoane au trecut prin Școala McDonald’s. Compania a pus bazele unui program de muncă flexibil și răsplătește fidelitatea angajaților care aniversează 1, 3, 5, 10, 15 și 20 de ani vechime în companie. În plus, programul de Manager Trainee, de pregătire accelerată, se adresează atât absolvenților din interiorul McDonald’s, cât și celor din afara companiei. Peste 4.500 de angajați întâmpină clienții în cele 71 de restaurante McDonald’s din țară, iar aproape 2.500 sunt tineri sub 25 de ani.

Din 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital plc operează 138 de restaurante. În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 71 de restaurante în 21 de oraşe. Compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.500 de angajaţi şi primește zilnic peste 200.000 clienţi. În 2017, a fost desemnat cel mai bun angajator, pentru al patrulea an consecutiv, conform AON România.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close