3Pillar Global a inaugurat centrul de dezvoltare din Iași

Cel de-al treilea centru de dezvoltare din România al companiei americane de servicii IT a fost deschis oficial la începutul acestei luni.

Până la finalul anului, 3Pillar Global își propune să ajungă la un număr de 50 de ingineri și specialiști IT în sediul din Iași, situat în clădirea de birouri Moldova Center. Ei se vor alătura celor peste 450 de angajați din Cluj-Napoca și Timișoara. Compania vrea să atragă specialiști cu o experiență de minimum doi ani și competențe dovedite în tehnologii utilizate pentru dezvoltarea de aplicații web (Java, Phyton, Ruby on Rails, Front End), mobile (iOS și Android) și testare. Lista posturilor disponibile în cele trei centre 3Pillar Global din România poate fi găsită aici.

Înainte de a închiria cei peste 700 de metri pătrați în clădirea Moldova Center, conducerea companiei a luat în considerare mai mulți factori: existența unui centru universitar important și a unui număr mare de absolvenți cu studii în IT, nivelul de calificare a specialiștilor IT și disponibilitatea lor pe piața muncii, posibilitățile de extindere a operațiunilor și infrastructura orașului.

DESPRE 3PILLAR GLOBAL

Activă pe piața din România din 2009, este o organizație globală cu operațiuni pe trei continente și 800 de angajați. Cu 450 de angajați, România are o importanță strategică pe harta globală a organizației. Compania dezvoltă tehnologii de ultimă generație, cu aplicabilitate în mobile computing, cloud și big data, pentru produse solicitate de clienți de top, din media și entertainment, informare, sănătate și financiar, printre care PBS, televiziunea publică din SUA, Carfax, lider în furnizarea de informații despre istoricul autovehiculelor, sau Equinox.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close