ABSL România: Școală ca afară – încep înscrierile la masteratul ABSL

Asociația Business Service Leaders în România (ABSL) dă startul înscrierilor la programul de Master Business Services (MBS), unul dintre puţinele din România, concepute pe modelul universităților de succes din străinătate. 

Programul îmbină cursuri, seminare practice şi activităţi extracuriculare, dar și internship-uri în companiile membre ABSL, care le oferă tinerilor posibilitatea unui start rapid și benefic în carieră. Programul de masterat a fost creat în urma unui parteneriat strategic cu Academia de Studii Economice din Bucureşti, la Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Înscrierile se fac între 23 și 25 iulie și sunt urmate de susţinerea unui examen scris și a unui interviu. Candidații sunt selectați pe baza unui test în limba română, ce verifică abilităţi şi cunoştinţe generale (abilităţi de logică, rezolvare de probleme, înţelegere de text) și a unui interviu cu comisia de admitere, care va urmări evaluarea capacităţii de exprimare orală, a motivării și a interesului profesional. Sunt disponibile 50 de locuri. 30 dintre ele sunt susținute cu burse de ABSL.

Cursurile sunt predate de profesori de la ASE, seminarele sunt susținute de specialiști de marcă din industrie, iar practica se face în companiile membre ABSL. „Atuurile programului de master sunt angajarea încă de pe băncile şcolii (96 la sută dintre proaspeţii absolvenţii MBS lucrau deja în sector la terminarea studiilor), un număr mare de burse, puţină teorie şi multă practică. Toate acestea sunt augmentate de faptul că învaţă direct de la specialişti de top, angajați în companii de renume mondial, membre ABSL”, declară Cătălin Iorgulescu (foto), vicepreședinte ABSL.

În cadrul programului de master, studenţii învaţă după o curriculă creată împreună cu mediul de afaceri, adaptată la practicile din industrie, şi au acces la informaţii şi noutăți din domeniu. În plus, programul include un curs de limbă germană pentru începători – una dintre cele mai căutate în industrie, remunerată suplimentar cu un bonus de limbă. Programul are o durată de doi ani şi se adresează absolvenților de studii universitare, indiferent de facultatea terminată (ASE, Universitate, Politehnică), care doresc o carieră în industria serviciilor pentru afaceri. Mai multe informații despre înscriere și despre programul de masterat pot fi găsite aici.

DESPRE ABSL

Este cea mai importantă organizație care reprezintă sectorul de Business Services și are în componență cele mai importante companii care își desfășoară activitatea în domenii precum Shared Services Center, Business Process Outsourcing, Information Technology Outsourcing, Research and Development.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close