Accenture are un nou Country Managing Director

Din 1 mai, Gianrodolfo Tonielli coordonează business-ul și operațiunile companiei Accenture pe plan local.

Gianrodolfo Tonielli, care are ca misiune dezvoltarea Accenture în domeniile consultanță, digital, tehnologie și operațiuni, îl înlocuiește pe Răzvan Pătrunoiu. În cei patru ani în care acesta a ocupat poziția de Country Managing Director, numărul angajaților Accenture România s-a înzecit, până la 2.700, și au fost deschise trei noi sedii, în Timișoara, Iași și Brașov.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Gianrodolfo Tonielli preia noua poziție după ce a deținut numeroase funcții de conducere în cadrul Accenture. Din 2016, este Accenture Technology Lead pentru România, Cehia, Ungaria și Slovacia, poziție pe care o va menține în continuare. A avut o contribuție semnificativă la dezvoltarea diviziei de Application Solutions în Europa Centrală și a ocupat poziția de Accenture Applications Outsourcing Solution Architect Lead pentru Italia, Europa Centrală și Grecia.

Anterior, a fost Delivery Lead pentru grupul operațional de clienți ai Accenture din Comunicații, Media și Tehnologie (CMT) și a contribuit la deschiderea centrului de livrare CMT SAP din Milano. Are o experiență vastă în administrarea proiectelor la scară largă, după ce a gestionat clienți din diverse industrii și regiuni din Europa, Orientul Mijlociu și Rusia.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close