ADC România are un nou Comitet Director

Valentin Suciu a fost ales președinte al Art Directors Club România (ADC*RO), pentru următorii doi ani, și îi are alături în noul Comitet Director pe Costin Bogdan (Group Creative Director, McCann Worldgroup România) şi Diana Papuc (Freelance Art Director).

„Vom continua proiectele ADC România și vom adăuga altele, ce vor ajuta la stabilirea unui standard de excelență în advertising și design care să fie înțeles și validat atât de publicitari, cât și de oameni de marketing. ADC este o organizație non-profit, care se bazează pe contribuția și implicarea concretă a membrilor săi. Și cum unele dintre cele mai frumoase minți din industrie sunt în ADC, nu mă îndoiesc că vom reuși să facem programe relevante și folositoare”, declară Valentin Suciu.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Valentin Suciu, noul președinte al board-ului, împlinește în acest an 20 de ani de la primul job de Copywriter, pe care l-a avut la Graffiti BBDO. Înainte de a alege publicitatea, s-a intersectat cu fotografia și filmul documentar. Ulterior, s-a format prin multinaționale, apoi la legendara agenție OFC (D’Arcy) unde a luat primul aur românesc la Film de la Golden Drum. De șase ani a ales calea antreprenoriatului creativ, iar în 2016, agenţia în care este co-fondator, Jazz, a obținut primul aur la Cannes, pentru o agenție românească independentă.

Viziunea board-ului actual este completată de experiența de peste zece ani, pe care Costin Bogdan o are în publicitate. El a lucrat pentru branduri precum Dacia, Cosmote, Rompetrol, Julius Meinl, Coca-Cola, Bite Letonia si Lituania, Rom, Nespresso, Nesquik, Coffee-mate, Mastercard, KFC, Taco Bell, Pizza Hut. De la reclame pentru lansări de mașini, la concerte la injectoare, plăți cu poezie și surprize cu Gianluigi Buffon, a experimentat o mare parte a lumii publicitare în timpul petrecut la Graffiti BBDO, Odyssey, Ogilvy și McCann.

Aportul Dianei Papuc întregește tabloul conducerii ADC, în următorii doi ani. Cucerită, în urmă cu 12 ani, de puterea publicității de a spune povești, Diana a păstrat mereu un loc special în inimă pentru ilustrație și branding. În prezent Freelance Art Director, a obținut premii la festivaluri naționale și internaționale, cele mai recente în cadrul CannesLions și Golden Drum.

Printre cele mai importante proiecte ADC România se numără Școala ADC*RO, Lady Steps şi Top 3 ADC. Art Directors Club România (ADC*RO) a fost înființat în 2008 și reprezintă o asociație non-profit, al cărei obiectiv este acela de a promova și de a recunoaște excelența în creativitate. Misiunea organizaţiei este de a conecta şi de a aduce împreună cele mai puternice talente creative şi de a le pune la dispoziţie instrumente prin care să se manifeste cu solidaritate, generozitate şi excelenţă profesională.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close