Adela Pârvu a transformat o sală de clasă în a doua casă pentru copiii dintr-un sat din Ialomiţa

Peste câteva zile, o mare surpriză îi va aştepta pe elevii clasei pregătitoare de la Şcoala Gimnazială din satul Raşi, Ialomița.

Compania P&G le-a transformat clasa într-un spaţiu total nou, prin implicarea designerului Adela Pârvu şi cu sprijinul Crucii Roşii Române. Locul a fost complet renovat şi redecorat, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor copiilor cu vârsta de 5-6 ani. Clasa are în dotare echipament multimedia, dar şi jucării, toate pregătite să stimuleze curiozitatea celor mai mici elevi din şcoală într-o atmosferă relaxantă, ca acasă.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Când înveţi într-un mediu frumos, trăieşti frumosul şi-l vei propaga mai departe în familie, în comunitate, în societate, în viaţa de zi cu zi. Când copiii vin cu plăcere la şcoală, înţeleg educaţia ca fiind benefică, un loc unde sunt primiţi ca acasă, un loc unde profesorii pot deveni modele şi formatori”, spune Adela Pârvu.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close