AdePlast are un nou director de marketing

Gabriela Streza va coordona departamentele de Marketing și Business Development ale unuia dintre cei mai mari producători români de materiale de construcții.

Noul director de marketing al companiei AdePlast are 15 ani de experiență în departamentele de marketing ale unor firme multinaționale, lideri în domeniile lor. Este o persoană dinamică, cu minte structurată de studiile la Universitatea Politehnica și expertiză de marketing și comunicare, dobândită în decursul a sute de proiecte gestionate cu succes. „Am ales AdePlast pentru că admir curajul şi determinarea oamenilor care au dezvoltat un business puternic, autentic, cu mari perspective. Rezonez cu pasiunea firmei pentru inovaţie, cu spiritul AdePlast, creativ şi combativ”, precizează Gabriela Streza.

„Mă bucură faptul că Gabriela a preluat conducerea echipei de Marketing și Business Development. Sunt convins că experienţa şi entuziasmul ei pentru managementul companiei vor contribui la întărirea imaginii Adeplast drept cel mai important producător român pe piața materialelor de construcții”, declară Marcel Bărbuț, antreprenorul care a construit compania. AdePlast este unul dintre cei mai mari producători români de materiale de construcții, cu trei platforme de producție, la Oradea, Ploiești și Roman.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close