Adient Trim, pe locul I în Topul Firmelor din Argeş, la categoria Industrie

La începutul lunii noiembrie, Adient Trim Piteşti a fost desemnată cea mai performantă companie ce operează în segmenul industrial, la nivelul judeţului Argeş, în virtutea performanţelor înregistrate în 2016.

Premierea a avut loc în cadrul celei de-a XXII-a ediţii ale Galei Topul Firmelor din Argeş, eveniment organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Argeş, la care au participat peste 200 de invitaţi, printre care Vladimir Valky, ambasadorul Cehiei în Romania, şi Marco Giungi, ambasadorul Italiei. Premiul i-a fost înmânat Amaliei Săceleanu, directorul fabricii Adient Trim Piteşti, parte din Grupul Adient, lider global în producţia de scaune auto şi unul dintre cei mai importanţi angajatori la nivel local.

„Premiul acordat de CCIA Argeş este o recunoaştere a pasiunii şi efortului pe care le investim zi de zi, pentru a realiza produse la cele mai înalte standarde de calitate, ce îmbunătăţesc experienţa unei lumi în mişcare. Ne-am propus să facem din Adient Trim Piteşti un loc de muncă asumat cu mândrie, iar performanţele obţinute cu sprijinul colegilor mei demonstrează că avansăm în direcţia corectă şi ne încurajează să privim cu încredere spre viitor”, declară Amalia Săceleanu.

În fiecare an, tapiţeriile auto realizate la fabrica Adient Trim din Piteşti se regăsesc pe mai mult de 1,15 milioane de maşini din întreaga lume. Fabrica are 2.100 de angajaţi şi se află în plin proces de recrutare, ca urmare a extinderii capacității de producție. Compania Adient este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de 5.800 de angajaţi, şi deţine opt unităţi de producţie: Jimbolia (armături metalice şi mecanisme), Timişoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv  armături metalice), Ploieşti (tapiţerii), Piteşti (tapiţerii).

DESPRE ADIENT

Este lider global în producția de scaune auto. Cu 75.000 de angajați în 230 de fabrici aflate în 33 țări, Adient produce și livrează scaune – de la sisteme complete până la componente individuale – pentru toate clasele de vehicule și toţi producătorii de echipamente originale. Munca angajatilor Adient se regăsește în 25 de milioane de vehicule, în fiecare an.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close