Adina Ionescu (Renault România), „cel mai bun responsabil CSR”, la Gala Capital

Implicarea companiei Renault România în proiecte de responsabilitate socială corporativă a fost recunoscută în cadrul Galei Premiilor Capital, care premiază an de an excelența în management.

Adina Ionescu, director de Comunicare și Responsabilitate Socială Corporativă Groupe Renault România și membru în Comitetul de Management, a primit premiul I la categoria „Cel mai bun responsabil CSR”. „Sunt mulți oameni și comunități către care se îndreaptă faptele bune pe care le fac atât Groupe Renault România, cât și colegii mei, individual. Vă invit ca acum, aici, să facem un exercițiu de imaginație și să ne gândim la o Românie mai frumoasă, mai bună, la care participăm cu toții. Am fost întotdeauna adepta voluntariatului și profit de această ocazie să vă invit să vă luați în considerare această opțiune, de a face bine, fără a cere nimic în schimb”, a spus Adina Ionescu, în momentul acordării premiului.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Prin Dublu click pe educaţie cu Groupe Renault, în ultimii trei ani, compania a donat 1.500 de calculatoare, de care au beneficiat 44.000 de persoane din comunități defavorizate. Tinerii artiști talentați, din familii cu situații materiale dificile, care nu-și pot dezvolta talentul din acest motiv, sunt sprijiniți prin programul Tinere talente, al Fundației Principesa Margareta. De Institutul Francez din București se leagă o colaborare de 15 ani, prin care au fost create evenimente-reper în domeniul cultural și educațional.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close