AFI Tech Park are doi chiriași noi, pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați

RTC Proffice Experience, liderul pieței pe segmentul de papetărie și birotică, și Ecovis România, companie specializată în oferirea de servicii financiar-contabile, au devenit noii chiriași ai campusului de business AFI Tech Park, după World Class, Quick Service Restaurant „1 Minute” și Game World Group.

Contractele de închiriere deja semnate, precum și alte acorduri cadru pentru alte suprafețe din clădire, reprezintă un grad de ocupare de aproape 40 la sută din AFI Tech Park 1, iar în prezent sunt în derulare discuții avansate și cu alte companii din IT&C, pharma și FMCG.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Termenul de livrare pentru prima clădire de birouri din parcul de business dezvoltat de AFI Europe România, care dispune de o suprafață totală închiriabilă de 20.000 mp de birouri Clasa A și 2.000 mp de zonă comercială, este estimat pentru luna mai. Clădirea poate găzdui până la 3.000 de angajați. „AFI Tech Park, noul nostru reper de business din București, atrage tot mai multe companii care au înțeles oportunitatea de a închiria spații de birouri într-o clădire Clasa A, în apropiere de centrul orașului, și beneficiile relocării activității lor în oraș, spre deosebire de zonele mărginașe, care au devenit mai puțin atrăgătoare. În același timp, companiile au înțeles nevoile angajaților de a eficientiza timpul petrecut către și dinspre locul de muncă”, spune David Hay, CEO AFI Europe România.

AFI Tech Park cuprinde două clădiri de birouri de opt etaje (P+8) și un turn de birouri de 14 etaje, cu o suprafață totală închiriabilă de 56.000 mp, înconjurată de peste 5.000 mp de spații verzi. Proiectul este localizat la cinci minute de centrul orașului și zona Unirii, în apropierea hotelului JW Marriott și a Palatului Parlamentului. Spațiile de birouri dispun de cele mai înalte specificații din punct de vedere tehnic și sunt proiectate să obțină cea mai înaltă recunoaștere pentru clădiri verzi. Au primit deja pre-certificarea LEED Platinum pentru utilizarea tehnicilor și tehnologiilor de construcție, proiectare și operare cu impact minim asupra mediului.

Un serviciu unic pe care AFI Tech Park îl oferă este o sală de conferințe comună, de 400 mp, pentru a fi utilizată de viitorii chiriași. Alte beneficii includ cardul AFI Club, ce oferă reduceri pentru masa de prânz, și alte servicii, sau primul serviciu de car sharing din București. Procesul de închiriere către RTC Proffice Experience și Ecovis a fost intermediat de Colliers International, reprezentată de consultanții Lucian Opriș și Alexandru Orzea.

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, este una dintre companiile lider în ceea ce privește dezvoltarea, managementul și investițiile din domeniul imobiliar, ce operează în Europa Centrală şi de Est din 1997. Portofoliul său include centre comerciale şi proprietăţi de retail, parcuri de business şi dezvoltări rezidenţiale şi cu utilizare mixtă, în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria şi Letonia.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close