Alba: Transavia, recertificată ca furnizor al Casei Regale

Compania Transavia a primit, ieri, reconfirmarea statutului de „Furnizor al Casei Regale”, în cadrul unei ceremonii desfășurate în Sala Tronului de la Palatul Regal. Noul certificat a fost primit de Theodora Popa, vicepreședinte Transavia, din partea Principelui Radu.

La 18 octombrie 2006, Majestatea Sa, Regele Mihai I al României, conferea companiei Transavia și fondatorului acesteia, Ioan Popa, calitatea de „Furnizor al Casei Majestății Sale Regelui Mihai I”. Calitatea de furnizor a fost reînnoită în septembrie 2010, în octombrie 2012 și în mai 2015, pentru produsele din carne de pui. Casa Regală oferă această calitate ca semn de recunoaștere și apreciere a calității produselor sau serviciilor oferite de o persoană sau o companie.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Transavia este liderul pieței de carne de pui din România și cea mai importantă companie FMGC din Transilvania. Este un business de familie cu capital integral românesc și un jucător redutabil pe piața cărnii din Europa de Sud-Est, furnizor național în aproape toate conturile internaționale de retail, prin brandul Fragedo, principalul produs comercial al companiei și unul din cei mai importanți exportatori din categorie.

În prezent, Transavia are  peste 2.000 de angajați, 27 ferme de creștere a păsărilor și patru ferme de producție vegetală, o fabrică de nutrețuri combinate, trei abatoare de ultimă generație și o fabrică de procesare a cărnii. Fermele sale sunt localizate în opt județe – Alba, Cluj, Sibiu, Brașov, Timiș, Mureș, Harghita și Caraș Severin -, unde se produc anual peste 70.000 de tone de carne de pui. Peste 25 la sută din producția anuală merge pe piața de export, în mai multe țări europene, precum Marea Britanie, Irlanda, Franţa, Olanda, Ungaria, Grecia, Slovacia, Bulgaria, Italia, Spania și Croația.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close