Alexandru Reff va conduce Deloitte România și Moldova

Din 1 iunie, Alexandru Reff a fost numit Country Managing Partner la Deloitte România și Moldova. El preia rolul de la Ahmed Hassan, care va deține o poziție de conducere regională.

Alexandru Reff este avocat, fondator al Reff și Asociații, societatea de avocați care reprezintă Deloitte Legal în România. Și-a început cariera în Deloitte, în 1997, și a avut mai multe poziții de conducere, inclusiv cea de partener coordonator al practicii de Servicii fiscale și juridice Deloitte, timp de patru ani. Un expert recunoscut în domeniile M&A și imobiliar, este apreciat pentru stilul de leadership colaborativ și pentru parteneriatele pe termen lung cu clienții.

„Sunt onorat să preiau conducerea firmei unde mi-am început cariera. Vom continua să construim un proiect excepțional, centrat pe obiective dincolo de noi înșine, dezvoltând cariere la cel mai înalt nivel și contribuind cu impact semnificativ în mediul de afaceri și în societate. La 25 de ani de prezență în România, Deloitte este o echipă puternică de profesioniști, din domenii diverse, care asistă cu pasiune și distincție multe dintre cele mai importante companii de pe piață. Unul dintre obiectivele mele principale este ca în echipa Deloitte fiecare să se simtă împlinit sprijinindu-i pe clienți și pe colegi să exceleze”, declară Alexandru Reff.

Ahmed Hassan va prelua noi responsabilități regionale în cadrul Deloitte, în calitate de lider de risc pentru Europa Centrală și membru al Comitetului Executiv regional. S-a alăturat Deloitte România în 2000 și este un profesionist cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul consultanței financiare și auditului. „Sunt sigur că, sub îndrumarea lui Alex, compania va continua să se dezvolte din poziția puternică pe care o deține în prezent. Este un profesionist talentat și energic, care va conduce Deloitte cu pasiune și integritate”, afirmă Ahmed Hassan.

Ahmed Hassan a avut un rol central în extinderea Deloitte pe plan local și a servit drept Country Managing Partner de la începutul anului 2011. Anterior, a deținut poziții de conducere, precum partener coordonator servicii de audit și risc, pentru regiunea balcanică, și președinte al Comitetului director Deloitte în Europa Centrală. În timpul mandatului său, veniturile Deloitte au crescut de la 22 la peste 35 de milioane de euro/an, o creștere de aproximativ 60 la sută în șase ani. Conducerea firmei este reprezentată de 17 parteneri și 35 de directori. Echipa s-a dublat la circa 700 de oameni, iar portofoliul de servicii a fost extins.

Conducerea Reff și Asociații va fi preluată de Andrei Burz-Pînzaru, partener și coordonator al practicii bancare și de piețe de capital a firmei, iar Alexandru Reff va continua să asiste clienți în practicile de M&A și imobiliare. Andrei Burz-Pînzaru este de profesie avocat, cu 20 de ani de experiență multidisciplinară în domeniile bancar, piețe de capital și M&A. S-a alăturat Deloitte în 2002 și este recunoscut drept unul dintre avocații de top, de către publicații internaționale de prestigiu. „Pe măsură ce profesia de avocat se schimbă, căutăm să fim cu un pas înainte, prin capacitatea de a răspunde noilor cerințe ale clienților, ce implică o abordare multidisciplinară, orientată spre afaceri”, spune Andrei Burz-Pînzaru.

Reff și Asociații este una dintre cele mai mari societăți de avocați de business din România, cu o echipă de conducere formată din șase parteneri și peste 60 de avocați.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close