Alfa Software are un nou director general

Cristian Gabriel Pavel va conduce activitatea unuia dintre furnizorii de sisteme informatice de business cu cea mai dinamică ascensiune pe piața din Transilvania.

Absolvent al Facultății de Matematică și Tehnologia Informației din cadrul Universitatății Babeș-Bolyai, Cristian Gabriel Pavel și-a dezvoltat pasiunea pentru domeniu încă din copilărie, atunci când a obținut numeroase disctincții la competiții olimpice județene și naționale.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Din noua sa funcție, va gestiona planurile de dezvoltare a companiei la nivel național și creșterea ei pe termen lung. El face parte din echipa Alfa Software de peste 25 de ani și a contribuit la proiecte de succes, printre care și dezvoltarea a trei versiuni succesive de tehnologii. În plus, a condus echipa care a elaborat, proiectat si implementat sistemul informatic AsiS (Alfa Software Integrated System) și a jucat un rol decisiv în succesul sistemului informatic și în implementarea sa spre clienți.

„Pasiunea, dedicarea și perseverența sunt atribute-cheie ale activității tuturor membrilor echipei Alfa Software. Voi perpetua această cultură a valorilor în companie și vom lucra în continuare spre dezvoltarea inovațiilor tehnologice care ne-au adus astăzi în acest punct. Am alături o echipă excepțională de profesioniști, alături de care am încredere că vom continua dezvoltarea Alfa Software într-o companie solidă și de încredere, cu o puternică reputație în piață”, declară Cristian Gabriel Pavel.

Alfa Software este producătorul sistemului integrat ASiS (Alfa Software Integrated System), bazat pe un concept propriu, ce funcționează 100 la sută online, de pe orice dispozitiv mobil (laptop, tableta, telefon cu IOS sau Android). Soluția ASiS ERP este un sistem informatic special proiectat pentru a oferi suport tuturor sectoarelor de business dintr-o companie, prin standardizarea proceselor decizionale sau productive.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close