Allianz-Tiriac Pensii Private are un nou director general

Din 1 august, Cristina Nicolescu preia funcţia de director general al Allianz-Ţiriac Pensii Private, după ce, în ultimii nouă ani, a coordonat Divizia de Investiţii a Allianz-Ţiriac Asigurări.

Cristina Nicolescu deţine o experienţă profesională în managementul investiţiilor de peste 15 ani. A fost implicată în gestionarea portofoliului de active financiare ale societăţii şi evaluarea şi optimizarea riscurilor aferente investiţiilor, pentru asigurarea unei performanţe pe termen lung.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Prin numirea Cristinei la conducerea companiei, ne reafirmăm angajamentul de a oferi soluţii financiare şi de susţinere a sistemului de pensii administrate privat. Este persoana potrivită atât din perspectiva calităţilor profesionale, dar şi a calităţilor personale. Am toată încrederea în capacitatea ei de a duce povestea Allianz-Ţiriac Pensii Private la următorul nivel de performanţă”, declară Virgil Şoncutean, preşedintele Consiliului de Administraţie Allianz-Ţiriac Pensii Private.

Numirea noului CEO al Allianz-Ţiriac Pensii Private este supusă aprobării de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close