Allview lansează primul smartphone conceput în România, în care este integrată Inteligența Artificială

Brandul autohton numărul unu de smartphone-uri și tablete, prezent pe piața din România, integrează platforma proprie de Inteligență Artificială în device-urile sale și va lansa, în această toamnă, cel mai performant telefon românesc, X4 Soul Infinity.

Datorită tehnologiilor integrate în noul smartphone, utilizarea algoritmilor ce identifică și procesează în timp real tiparele va schimba modul în care utilizatorii interacționează cu telefonul. Pe baza datelor primite, X4 Soul Infinity va putea lua decizii și va face predicții. „Noul X4 Soul Infinity este rezultatul unei perioade îndelungate de cercetare și un pas important pentru Allview. În ultimii ani, am crescut cu peste 20 la sută valoarea medie de achiziție a unui terminal Allview și ne-am orientat tot mai mult către telefoane superioare. Am investit în cercetare și dezvoltare, am acordat o atenție sporită designului, am îmbunătățit semnificativ rețeaua de service și ne-am extins echipa. Am învățat și am evoluat odată cu consumatorul român. Suntem pregătiți să lansăm primul telefon de concepție 100 la sută românească”, explică Lucian Peticilă (foto), fondatorul Allview.

Compania și-a propus să producă un dispozitiv care să înglobeze cele mai căutate funcții și aplicații ale momentului. X4 Soul Infinity va beneficia de o serie amplă de caracteristici speciale. Toate sunt o premieră pentru terminalele concepute și proiectate în România. Noul smartphone va fi dotat cu display 18:9. Display-ul de 5,7” este extrem de confortabil, chiar și atunci când dispozitivul este utilizat cu o singură mână, datorită proporției 18:9. Raportul dintre dimensiunea ecranului și mărimea dispozitivului este de aproape 80 la sută, valoare ce plasează X4 Soul Infinity în topul global al celor mai bine proporționate telefoane. Panoul 2.5D oferă terminalului un aspect premium, iar sticla rezistentă la zgârieturi va proteja aparatul de incidente nedorite.

Ceea ce va diferenția cu adevărat X4 Soul Infinity de orice alt terminal de pe piață, indiferent de producător, este o tehnologie la care lucrăm de ceva vreme și pe care ne propunem să o dezvăluim la lansare. Promitem să surprindem plăcut piața de telefonie din România.

Lucian Peticilă

Fondator @ Allview

Disponibil în trei variante elegante de culoare – Night Sky, Mocha Gold și Steel Gray -, X4 Soul Infinity va oferi plăcerea unor carcase dezvoltate cu ajutorul IML Art Technology. Cele trei versiuni de culoare propun un finisaj cu străluciri de oglindă, bine dozate. Rama metalică va spori rezistența la șocuri și va conferi detaliul de contrast necesar.

Noul terminal Allview pune accent pe calitatea imaginilor surprinse, pe tehnologia de redare și pe modul de interacțiune cu acestea. Deschiderea diafragmei f/1.8 asigură surprinderea unor imagini luminoase, pline de culoare, chiar și în situațiile în care lumina naturală nu este intensă. Camera duală folosește cei mai noi algoritmi de procesare oferiți de Arcsoft, unul dintre cei mai apreciați producători de soluții dual camera. Algoritmii vor ajuta utilizatorul să evidențieze din context personajul principal sau obiectul dorit, iar tehnologia Bokeh va blura fundalul și va oferi rezultate similare celor obținute de camere DSLR. O lentilă safir va asigura protecția camerei împotriva zgârieturilor.

Cei care doresc să afle detalii despre acest produs se pot înscrie aici și vor avea acces la beneficii gândite special pentru ei.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close