Altex Romania are un nou director comercial

Din octombrie, Edvin Abdulachim se alătură echipei de top management și ocupă poziția de director comercial în cadrul liderului pieței electronice, electrocasnice, IT&C.

Schimbarea face parte dintr-un proces mai amplu, de tranziție către un nou model organizațional, aliniat la noile realități și provocări ale pieței de electro-IT. În contextul dezvoltării Omnichanel, noul director comercial va coordona și dezvolta relațiile comerciale pentru toate canalele de vânzare: comerțul tradițional (cele peste 100 de magazine Altex și Media Galaxy), comerțul online (site-urile altex.ro, mediagalaxy.ro, marketplace-ul) și vânzările pe canalul B2B, către companii cu capital privat sau de stat.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Edvin Abdulachim a lucrat, timp de nouă ani, în compania Samsung Electronics România, unde, din poziția de director de vânzări, a coordonat departamentele de vânzări Business to Consumer & Business to Business, pe categoriile IT, TV & Audio-Video. Cunoaște bine companiile din grupul Altex, unde a mai activat, între 2002 și 2009. Ultima pozițe ocupată a fost cea de Retail Manager.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close