Amazon inaugurează centrul de dezvoltare din Bucureşti, în mai

Cel mai mare retailer online din lume, fondat de Jeff Bezos, inaugurează, în 9 mai, centrul de dezvoltare de la Bucureşti.

Noul sediu al Amazon din Bucureşti este amenajat în clădirea A a proiectului Global­worth Campus din Pipera, dezvoltat de Globalworth. Amazon a semnat cu fondul de investiţii pentru 13.500 de metri pătrați de birouri, în cea de-a treia cea mai mare tranzacţie din 2017.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Gigantul condus de Jeff Bezos a făcut primul pas în România la Iaşi, unde a ajuns la aproape 900 de oameni, în 12 ani, în patru departamente: Technology Development, Compliance Operations, Retail Services şi Digital Imaging. Programatorii angajaţi de Amazon la București vor avea ocazia să lucreze inclusiv la dezvoltarea Amazon Echo, asistentul digital al gigantului american, unul dintre cele mai efervescente segmente ale industriei hi-tech, în acest moment. Centrul de la Bucureşti face parte din planurile de extindere pentru Europa Centrală şi de Est.

La începutul acestui an, Amazon a demarat o amplă cam­panie de recrutări. Pe portalul de joburi al gigantului american apar, în acest moment, aproape 30 de posturi full time. Ele pot fi găsite aici.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close