Amazonienii: Antreprenori online care „valorează” milioane de dolari își împărtășesc secretele

Cea mai mare comunitate de antreprenori online din România se reunește pe 17 iunie, la Amazonienii Summit 2017, alături de invitați speciali – unii dintre vânzătorii de top la nivel internațional, pe Amazon.

Speakeri de talie internațională vor veni din SUA, Spania și Israel, pentru așa-numita „Zi de jumătate de milion de dolari” (cumulat, invitații la eveniment au vânzări de peste jumătate de milion de dolari pe zi) și vor împărtăși din secretele și strategiile ce generează un profit uriaș, într-un termen scurt. Lansată în 2016, comunitatea Amazonienii numără peste 1.000 de membri, care au inițiat un business pe Amazon și produc venit constant de mii, zeci și chiar sute de mii de dolari, grație cursului dezvoltat de Alex Hudițan (foto), prin prisma celor trei ani de experiență în vânzarea online, pe această platformă.

Afacerile Amazon trec de 135,99 miliarde dolari, în timp ce eMAG vinde, pe toate cele patru piețe din România, Bulgaria, Ungaria și Polonia, cu puțin peste un miliard de dolari. Cu 426 de produse vândute pe secundă în 2013, cu ocazia sărbătorilor, Amazon este una dintre cele mai profitabile afaceri pentru antreprenorii aflați la început de drum. Piața este plină de oportunități, printre cele 398 milioane de produse. Avantajul unui business pe Amazon este ponderea de peste 83 la sută în favoarea revânzatorilor, care cumpără produse din China și le revând sub propriul brand.

Conform statisticilor din 2016, 49 la sută dintre vânzători fac sub 100.000 de dolari pe an, 36 la sută câștigă între 100.000 și un milion, 13 la sută între 1-10 milioane, iar restul de doi la sută au vânzări de peste zece milioane de dolari (Amazon Sellers Survey 2016). „Eu mi-am schimbat radical viața și credințele personale despre bani, în ultimii trei ani, timp în care am trecut de la corporatist la a-mi administra business-ul de pe un șezlong dintr-o țară tropicală. Sunt antreprenor, marketer și investitor, în egală măsură. Am încercat multe afaceri până am fondat-o pe cea perfectă pentru stilul de viață pe care mi-l doream: libertate totală. O zi din viața mea începe când îmi deschid contul dimineața și constat că în ultima lună am vândut de peste 50.000 de dolari. Acum îmi doresc să învăț românii acest model de business. De aceea, anul trecut am lansat primul curs de vânzări pe Amazon din România. Toată informația este testată și bazată pe experiența avută în ultimii trei ani”, explică Alex Hudițan.

Amazon pune la dispoziție toată infrastructura de comercializare a produsului, prin recepția produselor venite din China, depozitare, afișarea pe site, livrarea către clienți, customer support și birocrație (contabilitate, facturare, garanții). În plus, promovează vânzătorii profesioniști care au produse de calitate, se diferențiază de concurență și pot ajuta compania să aibă clienți mulțumiți și să facă profit. „Americanii folosesc Amazon pentru cumpărături la fel cum noi folosim Google pentru informații. Americanul intră pe Amazon să-și umple coșul de cumpărături, așa cum facem noi la supermaket. Se pot vinde produse de orice tip, însă nu alese aleatoriu, ci după o cercetare temeinică a concurenței, a celor mai dorite produse, a modalităților prin care poate fi îmbunățățită oferta actuală. Cum să alegi produsele ce aduc cel mai mare profit, cum să le cumperi din China și să le trimiți în SUA, fără să te ridici de la birou, sunt informații pe care le-am adunat de-a lungul anilor”, adaugă Alex Huditan.

Cine sunt invitații principali de la Amazonienii Summit 2017

Jesse Elder (Texas, SUA)

Este un antreprenor și vizionar, care lucrează cu mulți milionari, pe care îi ajută să-și ducă business-ul la nivelul următor. Va vorbi despre cum să faci schimbările în viață cu ușurință, despre mitul sacrificiului și cum să îmbini calea antreprenorială cu pasiunea.

Ryan Moran (Texas, SUA)

Fondator al site-ului și podcast-ului Freedom Fastlane, este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți speakeri din domeniul vânzărilor online. Are venituri de peste un milion de dolari pe lună. Ryan va explica puterea branding-ului și va descrie pașii pe care îi face în acest proces.

Jose Martinez (Madrid, Spania)

Este cel mai mare vânzător online, de origine spaniolă, de pe Amazon. Activează în mediul afacerilor online de dinainte de 2000. În 2016, a lansat 1.480 de produse noi pe Amazon, iar la Amazonienii Summit va împărtăși secretele succesului său.

Tomer Rabinovich (Tel Aviv, Israel)

A început să vândă pe Amazon în urmă cu doi ani, fără a avea experiență în domeniu, dar acum câștiga peste un milion de dolari pe an. De atunci, oferă ajutor și seller-ilor începători.

Amazonienii Summit 2017 are loc sâmbătă, 17 iunie, între orele 8,30-20,30, în sala mare a clădirii Willbrook Platinum. Biletele pot fi achiziționate aici.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close