Ambasada SUA angajează șoferi și agenți de securitate

Românii care vor să lucreze în cadrul Ambasadei SUA la București au posibilitatea de a candida pentru mai multe posturi de șoferi și agenți de securitate.

Pentru cele două posturi de șofer, candidații trebuie să fie absolvenți de liceu, cu diplomă de Bacalaureat, să aibă cel puțin șase luni de experiență într-un post asemănător, să vorbească bine engleza și fluent româna, să aibă permis pentru categoriile B, C și D, să cunoască Bucureștiul, dar și să știe să folosească o hartă. Contractul va fi full-time, 40 ore/săptămână, iar salariul brut anual de 32.728 de lei. Informații complete despre acest job pot fi obținute aici.

Și echipa de agenţi de securitate a ambasadei caută noi colegi, cu experienţă în domeniul securităţii, autoapărării şi prevenirii infracţiunilor. Ei trebuie să fie absolvenți de liceu, să aibă minimum un an de experiență în domeniul protecției, să vorbească bine engleza și fluent româna, să dețină permis de conducere categoria B și să aibă excelente abilități de comunicare. La fel ca în cazul posturilor de șofer, salariul brut anual este de 32.728 de lei. Informații complete despre acest job pot fi obținute aici.

Pentru a candida la un post, trebuie completat formularul pentru angajare DS-174. Cei care au nevoie de ajutor pentru completare pot folosi instrucţiunile pentru completarea formularului DS-174. Documentele pentru înscrierea în concurs pentru un post vacant trebuie să fie trimise la BucharestRecruitment@state.gov. Data limită pentru trimiterea candidaturilor este 25 august. Pentru înscrierea la concurs, în cazul mai multor posturi vacante, este necesară completarea de formulare separate pentru fiecare post dorit. Candidaţii care îndeplinesc toate condiţiile de eligibilitate şi posedă toate calificările necesare vor fi luaţi în considerare pentru următorii paşi ai procesului de recrutare.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close