Ana-Maria Brânză, campioană olimpică şi mondială, lansează o carte pentru copii

Una dintre cele mai mari sportive din România își face debutul literar cu o poveste de suflet despre pasiune, ambiție, sport și vise îndrăznețe care devin realitate.

„En Garde! Fetița cu masca tricoloră” spune povestea ascensiunii uneia dintre sportivele de seamă ale României, Ana-Maria Brânză, campioană națională, europeană, mondială și olimpică la scrimă. Ana, sau Brânzica, așa cum îi spun cei dragi, își amintește de întâlnirea cu sportul care a făcut-o celebră în toată lumea și evocă, cu nostalgie și umor, întâmplările și oamenii care au ajutat-o să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului olimpic.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Volumul, dedicat copiilor cu vârste între opt și 12 ani, reface drumul străbătut de Ana, de la fetița poznașă, cu genunchii veșnic juliți, la sportiva de elită care reprezintă România la competiții internaționale și își dorește să participe și la Olimpiada din 2020. „Am ajuns campioană datorită ambiţiei şi a oamenilor din jurul meu. Acum e momentul să fiu eu însămi unul dintre acei oameni pentru alţi copii care se visează campioni. Iar campioni găsim în orice domeniu, nu doar în sport”, spune Ana-Maria Brânză.

Cartea „En garde! Fetița cu masca tricoloră”, un concept editorial de Alina Bâltâc, cu ilustrații de Gabriela Toma, poate fi rezervată cu autograf înainte de apariție, până pe 30 septembrie, pe curteaveche.ro.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close