Ana Ularu vrea să „cucerească” America

Actriţa Ana Ularu va participa, în iulie, în SUA, la lansarea noului său film, thriller-ul romantic „Siberia”, regizat de Matthew Ross, în care a jucat alături de Keanu Reeves.

Acum câteva zile, viceconsulul american, Adnan Mithani, i-a acordat Anei, care doreşte să-şi continue cariera în SUA, o viză de imigrare E1. Potrivit Ambasadei SUA la București, vizele E1, o categorie de vize de imigrare deosebite, sunt acordate persoanelor cu abilităţi extraordinare. Vizele se bazează pe petiţii de imigrare, ce se pot depune la Serviciul de Imigrare de un posibil angajator din SUA sau în nume personal, de către o persoană cu rezultate profesionale remarcabile în domeniul artei, ştiinţei, educaţiei, afacerilor sau sportului, recunoscute la nivel naţional sau internaţional.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Din 8 iunie, Ana Ularu va fi prezentă în cinematografe și în „Charleston”, o coproducţie România-Franţa. De altfel, în ultimii ani, a apărut în numeroase producţii străine de succes: „Emerald City”, serialul NBC, inspirat de povestea „Vrăjitorul din Oz”, „Inferno”, al treilea film din franciza „Codul lui Da Vinci”, cu Tom Hanks în rolul principal, „Serena”, în regia câştigătoarei de Oscar, Susanne Bier, unde a jucat alături de Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper, SF-ul „Index Zero”, serialul „Familia Borgia”, difuzat de HBO, alături de Jeremy Irons.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close