Aniversare: Peste 1.300 absolvenți s-au „școlit” la ASEBUSS, în 25 de ani

Școala de afaceri ASEBUSS aniversează 25 ani de la lansarea primului program româno-american Executive MBA din România, organizat în parteneriat cu universități de top din SUA – University of Washington, Seattle (1993-2003) și Kennesaw State University, Atlanta (din 2003).

Peste 1.300 absolvenți reprezintă cartea de vizită a școlii și formează cea mai mare comunitate alumni din România, ce reunește manageri de top, middle-manageri, antreprenori-profesioniști, recunoscuți în comunitatea de afaceri din țară și străinătate.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Programul Executive MBA este organizat în parteneriat cu Kennesaw State University, care, ca și ASEBUSS, pune accent pe aplicabilitate și dezvoltarea gândirii și deciziilor de leadership cu impact global. Kennesaw State University este constant în topul școlilor de afaceri din America de Nord. În 2017, a ocupat primul loc în statul Georgia și locul 9 în lume, în clasamentul Global Executive MBA (CEO Magazine).

Programul Executive MBA oferă executivilor români și americani ocazia să lucreze în echipe mixte și să ia decizii în cadrul unei simulări de afaceri globale, cu rezultate concrete în identificarea celor mai bune practici de management, pe care să le poată implementa ulterior în propria companie. ASEBUSS este prima școală de afaceri din România și s-a impus rapid ca lider de piață în domeniul educației manageriale. Echipa de profesori este formată din români, care au urmat programe speciale de pregătire la Harvard Business School, Wharton, Stanford, Kellog Northwestern, MIT, IESE, dar și americani, de la universitatea parteneră.

Profilul participanților ASEBUSS se remarcă printr-o experiență managerială relevantă, în medie 7-8 ani în poziții de conducere, respectiv 4-5 ani în cazul Entrepreneurial MBA, și creșterea numărului de femei înscrise în ambele programe – 35 până la 45 la sută din totalul participanților. 45 la sută dintre absolvenți au poziții de top și middle management, 35 la sută sunt antreprenori, iar 20 la sută sunt implicați în proiecte de consultanță.

Programul Executive MBA al ASEBUSS s-a menținut constant pe primul loc în TOP MBA (Ziarul Financiar) în ceea ce privește aplicabilitatea cursurilor, componența internațională, experiență profesorilor și networking. În urmă cu cinci ani, ASEBUSS a lansat al doilea program, Entrepreneurial MBA, singurul adresat managerilor preocupați de abordarea antreprenorială, precum și celor care au propria companie.

Ambele programe,  Executive MBA și Entrepreneurial MBA, iau startul în octombrie 2018. Cei care aplică în sesiunea early-booking, până pe 14 mai, vor beneficia de un discount special. Persoanele interesate pot participa la cursurile deschise, organizate în perioada martie-iunie. Mai multe detalii sunt disponibile la adresa de mail: emba@asebuss.ro.

DESPRE ASEBUSS ȘI KENNESAW STATE UNIVERSITY

ASEBUSS este prima și singura școală privată ce oferă două programe acreditate de master în administrarea afacerilor – Executive MBA – și MBA – orientat către antreprenoriat. Oferă programul EMBA, numărul 1 în aplicabilitate, dezvoltare personală, experiența echipei de profesori și networking – conform studiului ZF. Este membră a Association of Advanced Collegiate Schools of Business Internațional și a Executive MBA Council. Kennesaw State University ocupă, din anul 2000, locul al doilea ca mărime între programele EMBA din Georgia, SUA, cu peste 22.500 studenți din 142 țări. Este acreditată de cel mai înalt for internațional, Association of Advanced Collegiate Schools of Business din SUA, și a devenit, în 2007, membră a European Foundation for Management Development.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close