Arhitectul Corvin Cristian și jurnalista Ileana Răducanu, „profesori” de design interior

Grundig, alături de Corvin Cristian, arhitect și designer de interior, și de Ileana Răducanu, redactor șef Elle Decoration, au lansat un proiect educațional pentru pasionații de design interior.

Proiectul a debutat cu lansarea Inside the Mind of an Architect, un documentar ce reunește o serie de sfaturi privind designul interior, oferite de Corvin Cristian, și a primului ghid video destinat designului interior, Home Styling Guide. Structurat în 12 episoade, ghidul oferă sfaturi simple și povești interesante despre temele designului interior, sub forma unei dezbateri teorie versus practică între Ileana Răducanu și Corvin Cristian.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Corvin Cristian are peste zece ani de experiență în design interior. A fost scenograf și director artistic pentru producții cinematografice locale și internaționale. Din 2008, conduce o echipă de profesioniști specializată în proiecte pentru Horeca, retail și spații de birouri. Proiectele sale au primit recunoaștere de la cele mai prestigioase competiții naționale și internaționale, destinate designului interior: Bucharest Architecture Biennale, Restaurant and Bar Design Awards, World Interior News Awards, Frame Awards, WinAwards, Elle Decoration Romanian Design Awards.

Ileana Răducanu este redactor șef Elle Decoration de peste un deceniu, perioadă în care a contribuit semnificativ la creșterea notorietății designului de interior și nu numai, cu o atenție specială pentru promovarea designului românesc. De patru ani, inițiază în domeniu sute de persoane pasionate de designul interior, din postura de profesor la DallesGO. Este voluntar în proiecte de educație a tinerilor în designul de interior și de obiect și activează în multe alte domenii creative, precum cinematografie și teatru, din postura de scenarist, producător sau dramaturg.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close