„Arhitectul” strategiei de marketing B2B a Telekom, noul director de marketing al Impact Developer & Contractor

Impact Developer & Contractor l-a numit în funcția de director de marketing pe Răzvan Ionescu, fost director de marketing B2B al Telekom România.

Cu o experiență de 14 ani în telecomunicații și IT, promotor activ al revoluției digitale, Răzvan Ionescu își propune ca din noua poziție să accelereze integrarea inovațiilor tehnologice în domeniul imobiliar, inclusiv prin digitalizare și înglobarea tehnologiilor Smart Home și Smart City în proiectele rezidențiale Greenfield și Luxuria. Înainte de venirea sa la Impact, a lucrat 14 ani în industria telecomunicațiilor, unde a deținut mai multe funcții de conducere, printre care Marketing Director Business Segment, director de strategie și M&A sau director Regulatory Affairs. Este absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti şi al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Impact Developer & Contractor SA este prima companie de real estate 100 la sută privată din perioada post-comunistă, cu o experiență de 27 de ani în domeniu. Cel mai mare proiect al său, în acest moment, este cartierul Greenfield Băneasa, din sectorul 1 al Bucureștiului, unde au fost construite peste 2.300 de locuințe dintre cele 6.000 prevăzute. Dezvoltatorul a livrat, în septembrie, un stoc nou, cu 276 de apartamente, în Greenfield, care reprezintă circa 30 la sută din totalul locuințelor finalizate în nordul Capitalei în 2018.

Anul acesta, Impact, prin compania Bergamot Developments, a intrat pe nișa premium, prin demararea lucrărilor de construcție la ansamblul Luxuria Domenii Residence, cel mai nou proiect rezidențial premium din nordul Bucureștiului, care va include, până în 2020, 630 de apartamente de lux, în sistem duplex. Prima fază a proiectului, care cuprinde trei blocuri cu 232 de apartamente, va fi încheiată la începutul lui 2020. Luxuria este singurul ansamblu rezidențial din proximitatea viitorului parc office din zona Expoziției și primul din București, în curs de certificare BREEAM. Impact a dezvoltat, în 27 de ani de activitate, 17 ansambluri rezidențiale, în București și în țară, care însumează peste 450.000 mp construiți și 4.000 de unități livrate.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close