Asociația Furnizorilor Casei Regale și-a ales noul Board Director

Alin Caraman, fondator K Event Solutions, este noul președinte al Board-ului Director al Asociației Furnizorilor Casei Regale a României, pentru următorii patru ani.

Răzvan Popescu, co-fondator DentalMed Luxury Clinic, este noul vicepreședinte, iar membri în comitetul director sunt Lorina Sereș, fondator AZAY, și Horațiu Nicolau, General Manager la Herlitz România. „În următorii ani, focusul va fi pe obiective concrete, precum întărirea mărcii de Furnizor al Casei Regale, consolidarea relațiilor dintre toți membrii asociației și a parteneriatelor strategice dintre aceștia, implicarea în selecția, propunerea și reinvestirea membrilor și stabilirea unui parteneriat solid cu asociații similare din Marea Britanie, Spania, Belgia, Olanda, Danemarca sau Suedia. Vom crea și o structură de evenimente și de proiecte care să faciliteze dinamica dintre membri și implicarea acestora în societate”, declară Alin Caraman.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Înființată în 2014, Asociația Furnizorilor Casei Regale a României este formată din 60 de membri din cele 70 de companii ce dețin titlul de Furnizor al Casei Regale a României. Detalii și lista furnizorilor Casei Regale a României pot fi consultate aici.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close