Auchan menține salariul net al celor 10.000 de angajați

Modificările aduse Codului Fiscal nu vor influența negativ câștigurile salariale nete ale angajaților Auchan.

Ca urmare a aprobării noilor prevederi de modificare a Codului Fiscal, ce vor intra în vigoare din 1 ianuarie 2018, Auchan se angajează să păstreze intacte interesele salariale ale celor 10.000 de angajați ai săi.

Din 1 noiembrie, înainte de modificările legislative, Auchan Retail România a lansat și o nouă grilă salarială pentru funcția de operator vânzări polivalent și oferă, pentru angajații cu minimum un an vechime în companie, un salariu brut de 2.300 de lei, ceea ce înseamnă un salariu net de 1.634 de lei. La acest salariu se adaugă tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună, ceea ce aduce venitul net la aproape 2.000 de lei. Aceasta reprezintă o creștere de peste 30 la sută, comparativ cu salariul unui lucrător comercial, al cărui salariu brut este de 1.700, respectiv 1.233 de lei net.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Suntem convinși că succesul comercial al Auchan România se datorează celor 10.000 de angajați pe care-i avem în toată țara. Poziția noastră de actor economic important reprezintă doar o parte din rolul pe care ne dorim să-l avem pe piața din România”, precizează reprezentanții Direcției Resurse Umane din cadrul Auchan Retail România.

Modificările aduse de Auchan grilei de salarizare permit tuturor lucrătorilor comerciali și casierilor, care doresc să devină operatori vânzări polivalenți, să beneficieze de o creștere salarială importantă. Programul de polivalență a fost lansat, pentru început, în București, Timișoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Galați și Ploiești, iar în prima parte a anului viitor va fi implementat în toate magazinele Auchan. Pe lângă veniturile din salariu, angajații Auchan beneficiază de tichete de masă, asigurare de sănătate și de viață, prime și ajutoare pentru evenimente deosebite. Pentru toți angajații care au cel puțin un an vechime în companie, valoarea nominală a tichetului de masă este de 15 lei, suma maximă prevăzută de legislația în vigoare. Din 2018, în pachetul de beneficii va fi adăugată și o asigurare stomatologică.

DESPRE AUCHAN RETAIL ROMÂNIA

Are în portofoliu 33 de hipermarketuri și șase magazine de proximitate MyAuchan. Cu peste 280.000 mp suprafaţă netă de vânzare, circa 10.000 de angajaţi, o cifră de afaceri, cu taxe, de peste 1,2 miliarde de euro în 2016, compania deservește circa cinci milioane de locuitori, în 18 oraşe în care sunt prezente magazinele Auchan.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close