Auchan Retail deschide primele supermarketuri în România

În această săptămână, Auchan Retail România a inaugurat primele magazine în format supermarket din România, sub marca MyAuchan, în spațiile celor trei supermarketuri ale lanțului OK, preluat recent de Auchan Retail.

Primele două supermarketuri – MyAuchan Rosetti și MyAuchan Otopeni 16 – au fost deschise în 13 decembrie, iar al treilea, MyAuchan Otopeni 244 – o zi mai târziu. Magazinele au o suprafață cuprinsă între 150 și 500 de metri pătrați, și au fost reamenajate după conceptul MyAuchan.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Oferta din magazine cuprinde o gamă de 2.000-5.000 de articole – alimente proaspete, produse de băcănie, băuturi, produse congelate, snack, hrană pentru animale, produse BIO și de panificație. Magazinele vor oferi și produse snack fresh, o gamă extinsă de produse proaspete și produse de patiserie și brutărie, preparate pe loc. În plus, la MyAuchan Rosetti și MyAuchan Otopeni 244 se găsește și câte un raion cu produse de gastronomie.

Un aspect inedit este și programul de funcționare extins. Magazinele Rosetti și Otopeni 244 au program non-stop, iar MyAuchan Otopeni 16 este deschis zilnic, între orele 6-24. „Înțelegem nevoia clienților de a reduce timpul necesar pentru a se aproviziona cu produsele destinate uzului curent. Auchan Retail România a făcut, în 2017, primii pași în extinderea pe formatul de proximitate. În acest context, o etapă importantă o reprezintă deschiderea primelor supermarketuri în România. Intenția noastră este de a le simplifica viața clienților noștri și să aducem <diferența Auchan> cât mai aproape, în comunități”, declară Gaspar Biro, director Proximitate Auchan Retail România.

Extinderea Auchan pe formatul de proximitate va continua. Un supermarket de mari dimensiuni va fi deschis, în curând, în baza parteneriatului încheiat cu Bucur Obor SA.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close