Austriecii de la kika inaugurează astăzi al doilea magazin din București

Unul dintre cei mai mari și mai cunoscuți retaileri de mobilă și decorațiuni din Austria, prezent şi în Cehia, Slovacia şi Ungaria, deschide porțile celui de-al doilea magazin, situat în zona comercială din Theodor Pallady.

Lucrările la noul magazin, ce au presupus recondiționarea și amenajarea spațiului achiziționat, au început în septembrie. Inaugurarea noului magazin kika Pallady vine la nouă ani de la intrarea retailerului austriac pe piața din România, odată cu primul său magazin din zona Militari. kika a investit peste 14 milioane euro în amenajarea noului magazin.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Magazinul are o suprafață totală de 12.000 mp și parcări pentru 320 de autovehicule și pentru biciclete. Pentru amenajarea magazinului s-au folosit peste 5.000 de role de tapet, peste 1.000 de sisteme de iluminare pentru tavan, 6.995 mp de pereți separatori pentru amenajarea ambienturilor, 5.695 mp mochetă şi pardoseală, și 1.400 de cărți pentru decorarea spațiilor din magazin. „De la an la an, clienții români au arătat un interes tot mai mare pentru produsele kika. Această evoluție pozitivă ne-a încurajat şi dat imboldul necesar de a ne continua planurile de dezvoltare pe piața din România, iar deschiderea unui nou magazin este un pas firesc în acest sens”, declară Mirela Secoşan, administrator kika România.

Sortimentul de produse ajunge la 15.000 de articole listate, cu sute de modele de decorațiuni interioare, peste 400 de modele de corpuri de iluminat expuse în magazin și zeci de modele de canapele şi colţare ce au opțiunea de personalizare a culorii sau texturii, în funcție de propriul stil. Programul magazinului kika Pallady este de luni până sâmbătă, în intervalul 10-21, şi duminică, 10-20, acelaşi ca şi al magazinului kika Militari. Clienții care vor să plece imediat cu produsele achiziționate pot beneficia de servicul kika Bus, ce le pune la dispoziţie o mașină pe care o pot conduce chiar ei, pentru a transporta acasă mobilierul, sau pot opta pentru serviciul de livrare si montaj la domiciliu.  Ei pot apela și la serviciile de cusut perdele și metraje, montat galerii, iar retailerul oferă inclusiv posibilitatea de preluare a vechiului mobilier de acasă, odată cu livrarea produselor achiziţionate de client.

Tot pe 27 decembrie, în incinta magazinului kika, Extreme Digital deschide primul său showroom din România. Până acum, compania a fost activă în România doar ca retailer online de produse electronice şi electrocasnice. Lansarea showroom-ului Extreme Digital aduce cu sine un dublu beneficiu pentru clienţii kika. Ei au astfel ocazia ca, pe lângă achiziţionarea de mobilier nou, să poată comanda cele mai potrivite electrocasnice şi electronice, din aceeaşi locaţie.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close