Avon: Răzvan Dirațian lasă România și Moldova pentru Filipine

După opt ani ca General Manager Avon România & Republica Moldova, Răzvan Dirațian este promovat și preia conducerea Avon Filipine, una dintre principalele piețe Avon.

Răzvan Diraţian s-a alăturat echipei Avon în 1999, pe postul de Sales Analyst, după ce-și începuse cariera, în timpul facultății, la Mercury Promotions. Absolvent al Facultăţii de Marketing din cadrul ASE București, a preluat, în 2003, conducerea departamentului de Sales Support. Trei ani mai târziu a devenit Business Integration Manager, iar la 33 de ani era unul dintre cei mai tineri CEO din România. În 2009, a preluat şi managementul operațiunilor Avon din Republica Moldova.

Sub conducerea sa, Avon România & Republica Moldova a înregistrat 18 trimestre de creștere consecutivă. În 2016, Avon România a intrat în top 15 piețe Avon și a înregistrat cea mai mare creștere în business (peste zece procente). Anul trecut, a înregistrat o cifră de afaceri de 550,7 milioane de lei. Compania este prezentă pe piața românească de 20 de ani și are peste 20.000 de nuanţe de machiaj în portofoliu. Pe piața filipineză, unde este prezentă de 39 de ani, Avon are vânzări anuale de 330 de milioane de dolari și este compania de vânzări directe numărul 1 în beauty,  cu o cotă de piață, în categoria Personal Care, de 44 la sută.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close