Bacău: Studenții și absolvenții de facultate sau master își accelerează cariera în tehnologie la SCC Tech Talents

În perioada decembrie 2017 – ianuarie 2018, absolvenți sau studenți aflați în an terminal la facultate sau master în Bacău, indiferent de profilul facultății urmate, pot face primii pași către o carieră în tehnologie în cadrul programului SCC Tech Talents, alături de specialiști din Școala de Valori și compania SCC Services România.

SCC Tech Talents este un program de dezvoltare personală şi profesională care încurajează tinerii absolvenţi, dar și studenții în an terminal, să urmeze o carieră în tehnologie, indiferent de profilul facultății urmate. La finalul proiectului, cei mai ambițioși participanți vor beneficia de un internship sau chiar de o carieră în compania SCC Services România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În cadrul SCC Tech Talents, participanţii îşi vor îmbunătăți cunoștințele despre domeniul IT, îşi vor descoperi valorile şi îşi vor pune la încercare abilităţile de comunicare, luare a deciziilor, gestionare a timpului, muncă în echipă și rezolvarea problemelor. Proiectul are o durată de cinci săptămâni, cu o zi de centru de evaluare şi orientare în carieră, la sediile SCC Services România, cinci zile de ateliere de educaţie non-formală, axate pe autocunoaştere şi şlefuire de abilităţi, alături de trainerii din Şcoala de Valori, şi patru săptămâni de pregătire şi mentorat, alături de mentorii tehnici din cadrul SCC Services România.

La finalul proiectului, participanții au posibilitatea să se angajeze la SCC Services România, cu program flexibil, astfel încât să-și poată continua și studiile, dacă este cazul. Pentru cei angajați, compania poate deconta certificările tehnice pentru activitatea de suport IT. Abilitățile lingvistice avansate, în limba engleză sau franceză, constituie un avantaj în procesul de selecţie. Înscrierile sunt așteptate până în 3 decembrie, iar detalii pot fi găsite aici. Prima ediţie a proiectului s-a desfășurat în perioada iunie-iulie 2017, în Iaşi şi Bacău.

DESPRE SCC SERVICES ROMÂNIA

Și-a început activitatea în 2006, cu o echipă de 26 de persoane, și a ajuns în 2016 să depășească peste 1.000 de angajați. Centrul de servicii partajate din România reprezintă o funcție-cheie în strategia grupului SCC. Din centrele de la Iași și din Bacău, compania furnizează celor peste 2.500 de clienți, din 75 de țări, o gamă variată de servicii de suport tehnic, în nouă limbi de circulație internațională. SCC Services Romania a câștigat, în 2017, premiul pentru Best Managed Service Desk, oferit de Service Desk Insitute din UK, și, doi ani la rând, titlul de Cea mai bună companie de Outsourcing, în cadrul galelor PIN Awards din 2016 și 2017.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close