Băimărenii de la SilkWeb lansează Academia de eCommerce, pentru pasionații de marketing și vânzări

Primul hub de educare pentru piața de comerț online oferă acces la conținut original, personalizat. Înregistrarea este gratuită.

La Academia de eCommerce, antreprenorii pot găsi resurse variate, pe cele mai importante subiecte de discuție din eCommerce – de la tutoriale video, ghiduri, șabloane personalizate, foi de lucru, webinarii, infografice, articole, până la cursuri și certificări în diverse strategii de marketing și vânzare: eCommerce, SEO, SEM, Social Media, Email Marketing, Growth Hacking, optimizarea ratei de conversie, Data & Analytics.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Site-ul îmbină colecții de resurse educaționale pentru antreprenorii și proprietarii de afaceri online din România. Cum majoritatea oamenilor de afaceri își doresc să fie bine informați asupra opțiunilor de promovare și vânzare pentru business-urile lor, informațiile disponibile în Academie îi vor ajuta să învețe cum se construiește și promovează eficient un business și, mai ales, să fie 100 la sută siguri că angajații lor știu să-și facă treaba ca la carte.

Academia de eCommerce include conținut avansat și pentru specialiști și agenții de marketing. Cursurile și resursele disponibile îi ajută să avanseze ca marketeri prin faptul că includ multă muncă practică, sfaturi acționabile și aplicabile imediat, teste și examene specializate. Informațiile sunt potrivite și pentru bloggerii și influencerii care vor să-și monetizeze site-urile și vizibilitatea. Certificările obținute în urma cursurilor premium îi vor ajuta să se diferențieze și să atragă clienți serioși. Vor găsi informații relevante și studenții, stagiarii, angajații afacerilor online (care vor să avanseze sau își doresc o mărire de salariu), publisherii, copywriterii, managerii și oricine este interesat de eCommerce și marketing.

„Susținem piața de comerț online și marketing din România și am creat Academia de eCommerce tocmai în acest scop. Site-ul nu se va transforma niciodată într-o gaură neagră, în care să găsești și cursuri de informatică, rețete de bucătărie, piața auto sau cine mai știe ce. Focusul nostru va rămâne întotdeauna fixat pe eCommerce și marketing. Și asta ne diferențiază de orice altceva de pe piață”, declară Cosmin Dărăban (foto), CEO & Co-Founder SilkWeb.

DESPRE ACADEMIA DE ECOMMERCE

Conceptul a fost creat de echipa agenției SilkWeb, inițial cu scopul de a educa piața la nivel local. Agenția este cunoscută pentru serviciile dedicate de marketing digital, platforma eCommerce Gomag – un produs 100 la sută românesc -, webinar-iile live, organizate periodic, primul summit online din România, Gomag Virtual Summit, sau instrumentul de monitorizare MintMetrics. Cu peste 12 ani de experiență pe piață, agenția are un portofoliu cu peste 600 de clienți, din nișe variate.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close