Bancpost are un nou director general, care va coordona integrarea băncii în Grupul BT

Leontin Toderici a primit aprobarea Băncii Naționale a României pentru exercitarea funcției de director general – CEO al Bancpost și este mandatat de Banca Transilvania (BT) să coordoneze integrarea Bancpost, ERB Retail Services IFN și ERB Leasing IFN în Grupul Financiar BT.

Cu peste 20 de ani de experiență în banking, Leontin Toderici a fost, din 2013, director general adjunct – Chief Operations Officer la BT. De-a lungul timpului, a coordonat proiecte de importanță strategică pentru Grupul Financiar Banca Transilvania, iar două dintre acestea înseamnă premiere mondiale: înlocuirea core-bankingului BT cu soluția Oracle Flexcube, care are ca platformă tehnică tehnologia Exadata și Exalogic, respectiv lansarea serviciului de transfer de bani Western Union prin intermediul bancomatului.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Este doctor în informatică economică și absolvent al EMBA CNAM Paris – ASE București. A absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare în cadrul Universității Tehnice, precum și Facultatea de Științe Economice la Universitatea Babeș-Bolyai, în Cluj-Napoca. Banca Transilvania a devenit, în aprilie, proprietarul pachetului majoritar de acțiuni (99,15 la sută) deținut de Eurobank Group la Bancpost, respectiv al acțiunilor deținute la ERB Retail Services IFN și ERB Leasing IFN.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close