Bayer: Divizia Pharmaceuticals are un nou manager pentru România şi Moldova

Operaţiunile diviziei Bayer Pharmaceuticals din România şi Republica Moldova vor fi coordonate, de luna aceasta, de Cătălin Radu, care preia atribuţiile de la Dr. Gerhard Waltl.

Cu 15 ani de experienţă în domeniul farmaceutic şi numeroase roluri deţinute la nivel naţional şi internaţional, Cătălin Radu propune pentru mandatul său o abordare strategică, cu perspective ambiţioase. „Modelul de business al Bayer este unul axat pe inovaţie şi dezvoltare. Ne dorim să facem mereu mai mult, învăţăm în permanenţă şi încercăm să punem în valoare cunoştinţele şi personalitatea fiecăruia dintre membrii echipei. Mă bucur să pot duce mai departe această viziune şi sunt convins că, alături de colegii mei din divizia Pharmaceuticals, vom realiza proiecte prin care să contribuim cu adevărat la creşterea calităţii vieţii oamenilor în România şi Republica Moldova”, declară Cătălin Radu.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Cătălin Radu s-a alăturat companiei Bayer în 2007, ca director al diviziei Pharmaceuticals în România. Doi ani mai târziu, a fost numit Regional Brand Manager la sediul din Berlin al companiei, iar între 2012 şi 2014 a ocupat funcţia de Business Operations Manager pentru zona Turcia-Maghreb, în regiunea EMA. Perioada 2015-2018 a petrecut-o în Kazahstan, iniţial ca lider al diviziei Pharmaceuticals pentru Asia Centrală, apoi ca director general al Bayer Kazahstan.

La finalul anului fiscal 2017, Grupul Bayer avea 99.820 de angajaţi şi a înregistrat vânzări de 35 de miliarde euro. Cheltuielile cu capitalul s-au ridicat la 2,4 miliarde de euro, iar cele cu cercetarea şi dezvoltarea la 4,5 miliarde.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close