BestJobs: De patru ori mai multe locuri de muncă decât în 2017, în HoReCa

Numărul de locuri de muncă în domeniul HoReCa a crescut de patru ori comparativ cu oferta de la începutul anului trecut, potrivit statisticilor efectuate de BestJobs.

Cele mai multe oferte sunt pentru ospătari (126 anunțuri), bucătari (118 anunțuri), barmani/barista (110 anunțuri), patiseri/cofetari (79 anunțuri), recepționeri (71 anunțuri), cameriste (65 anunțuri), manageri de restaurant sau de hotel (37 anunțuri) și șefi de sală (24 anunțuri).

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În ceea ce privește repartizarea acestor joburi pe orașe, Capitala are cele mai multe oferte și este urmată de Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara și Constanța. Oferta de joburi include și anunțuri din străinătate. Candidații interesați își pot găsi de lucru în Germania (27 anunțuri) pe pozițiile de bucătar și ospătar, în Franța (12 anunțuri pentru bucătari, barmani și cameriste), în Ungaria (nouă anunțuri pentru barmani) sau în Marea Britanie, unde se caută în special bucătari (nouă anunțuri).

La rândul lor, companiile pot alege din rândul candidaților calificați și cu experiență în domeniul HoReCa. Pe platforma BestJobs există CV-urile a 11.412 bucătari, 6.655 de patiseri/cofetari, 35.734 de ospătari, 28.893 barmani, 3.939 de cameriste și 11.144 de recepționeri. Cei mai mulți candidați sunt în București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Constanța, Ploiești și Galați.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close