BestJobs.eu: Oferta de joburi în IT, dublă față de începutul anului

La început de an, oferta de locuri de muncă în IT, pe BestJobs.eu, cuprindea 2.481 de anunțuri (1.749 pentru programatori/developeri, 661 pentru manageri de proiect și 71 pentru administratori de rețea). Între timp, oferta s-a dublat, iar acum există 4.867 anunțuri pentru cei interesați de acest domeniu.

Cele mai multe joburi sunt în continuare pentru programatori/developeri (2.990 anunțuri), urmate de anunțurile pentru manageri de proiect (665), web designeri (588), administratori de rețea (432) și testeri IT (192).

Angajatorii sunt în căutare de persoane cu cunoștințe sau experiență în C, C++ și C#, .Net, My SQL, Java, HTML, CSS, PHP, Python și Big Data. Pe BestJobs.eu, pot să aleagă dintre cei peste 358.700 candidați cu experiență în IT. Platforma pune la dispoziție CV-urile a peste 165.550 programatori specializați în limbajele C, C++ și C#, 22.002 în Visual Basic, 19.596 în SQL, 12.629 în .NET, 12.441 în Java, 10.933 în PHP.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Cele mai multe joburi sunt în București (1.550 anunțuri), Cluj-Napoca (413), Timișoara (379), Iași (293), Brașov (231) și Sibiu (157). Aici se găsesc și cei mai mulți candidați cu experiență în domeniul IT. Majoritatea firmelor caută însă angajați din toată țara, astfel că orice persoană interesată de o relocare poate opta pentru una dintre ofertele disponibile.

Cu o ofertă variată de joburi vin și companiile din străinătate, interesate să angajeze persoane cu experiență (minimum 3-5 ani), cunoscătoare a limbilor engleză, germană sau franceză. European Dynamics recrutează în special pentru Bruxelles și Stockholm, Network ERP & IT (EMEA) pentru Hamburg, Dortmund și München, Connido Limited pentru Londra,  Fairpromise pentru Nisa, Smart Recruit Solutions Limited pentru Rotterdam, Birmingham și Amsterdam, BVBA Mactan pentru Bruxelles, IT Search pentru Athlone în Irlanda, ITIS și ZnanyLekarz pentru Varșovia, Tipico Group pentru Saint Julian’s în Malta, Safebridge Cyprus pentru Hamburg și Limasssol, în Cipru, Nuweb Systems pentru Manchester, LEADing Practice ApS pentru Dronningmølle, în Danemarca, Analytic Company pentru Hamburg, Hiberus Tecnologias pentru Zaragoza, Sublime Skinz Labs pentru Paris, Inaxio Consulting pentru Eindhoven și Mannheim, iar Matritel pentru Viena.

Cu salarii ce încep de la 3.000-4.000 euro, pentru cei cu experiență în PHP, și 4.000-5.000 euro, pentru cunoscătorii limbajului Java, și un mediu de lucru dinamic și multicultural, ofertele acestor companii devin tot mai atractive pentru tinerii programatori români. Developerii sunt la mare căutare și în România, iar companiile autohtone încearcă și ele să se alinieze la standardele internaționale în ceea ce privește oferta salarială și beneficiile oferite.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close