Biofarm va avea un nou director general, din noiembrie

Din 15 noiembrie, producătorul de medicamente va fi condus de Cătălin Vicol.

Potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB), Consiliul de Administraţie al companiei, cu majoritate de voturi, a decis revocarea din funcția de director general interimar a Traianei Daniela Comşa, din 15 noiembrie. Cătălin Vicol a condus filiala locală a Walmark, între 2008 și 2016, iar din 2010 a ocupat și funcția de director regional responsabil de România, Bulgaria, Ungaria și Moldova. În ultimii doi ani, a fost manager general al Air Liquide Vitalaire România, una dintre cele mai mari companii pe piața serviciilor medicale respiratorii și a dispozitivelor medicale la domiciliu.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În luna iunie, compania a anunţat că are un nou board, din care fac parte Traiana Daniela Comşa – preşedinte şi, ca membrii, Andrei Hrebrenciuc, fiul politicianului Viorel Hrebenciuc, Bogdan Alexandru Drăgoi, ex- ministru de Finanţe şi şef al SIF Banat-Crişana, şi oamenii de afaceri Dragoş George Bîlteanu şi El Lakis Najib.

Biofarm are o capitalizare de 334,04 milioane lei. SIF Muntenia deţine 50,98 la sută din acţiunile companiei, SIF Banat-Crişana – 23,22 la sută, iar SIF Moldova – 13,57 la sută. Fondată  în 1921, compania este unul dintre primii producători români de medicamente şi suplimente alimentare. Portofoliul său cuprinde peste 200 de produse, care acoperă circa 61 de arii terapeutice. Produsele societăţii sunt prezente în ţări precum Armenia, Azerbaijan, Belarus, Kazahstan, Lituania, Republica Moldova, Mongolia, Rusia, Ucraina şi Ungaria.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close