Bistriţa: Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, în octombrie

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bistriţa-Năsăud va organiza, în 19 octombrie, bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Absolvenţii unei forme de învăţământ, promoţia 2018, care încă nu şi-au găsit un job, au, în acest fel, şansa de a intra pe piaţa muncii. Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi să cunoască mai bine piaţa muncii, ofertele de carieră, pentru a putea să aleagă o slujbă conform pregătirii lor profesionale sau să se (re)orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ se pot adresa AJOFM Bistriţa-Năsăud. Ei beneficiază de subvenţii la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane. Absolvenţii care se angajează cu normă întreagă, în perioada în care sunt înregistraţi la AJOFM, pot beneficia de prime de încadrare. Pentru participarea la Bursa Locurilor de Munca, angajatorii pot transmite, până în 18 octombrie, oferta de locuri de muncă vacante, la telefon: 0263 236 296, fax: 0263 236 296 sau e-mail: ajofm@bn.anofm.ro.

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi va avea loc în 19 octombrie 2016, de la ora 10, la sediul AJOFM Bistriţa-Năsăud, din Bistriţa, str. Gării.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close