Bitdefender: Americanca Monika Goldberg este noul vicepreședinte pentru corporate marketing

Monika Goldberg, un manager cu mai mult de 20 ani de experiență în industria de securitate IT, a fost numită la conducerea departamentului global de corporate marketing al companiei Bitdefender.

Monika Goldberg a ocupat poziții-cheie în companii precum McAfee și Cisco, și va aduce o experiență bogată în domenii precum securitate pentru cloud, marketing, management de produs și dezvoltarea de business. Va lucra din sediul enterprise al companiei din Santa Clara, California, și va sprijini obiectivele de creștere cu două cifre a vânzărilor companiei. „Monika este un lider de business cu experiență, care va avea un rol cheie în sprijinirea strategiei Bitdefender de a-și continua creșterea solidă și de a domina industria de securitate informatică”, afirmă Bogdan Irina, directorul operațional al Bitdefender.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În următoarele luni, Monika Goldberg va lucra la strategia de poziționare a companiei, extinderea notorietății rețelei de threat intelligence, crearea de programe de engagement între companie și clienți, industrie și analiști. „Astăzi, 38 la sută dintre soluțiile de securitate de pe piață folosesc deja tehnologiile Bitdefender, iar compania înțelege, valorizează și prioritizează protecția și intimitatea clienților săi, și iese în evidență prin inovarea consistentă, cercetările complexe ale amenințărilor informatice și colaborările cu instituțiile de aplicare a legii”, spune Monika Goldberg.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close