BNP Paribas Real Estate își consolidează echipa de office din România

Din noiembrie, Nicolae Ciobanu a preluat rolul de Senior Consultant în cadrul departamentului Office Agency al BNP Paribas Real Estate România.

Nicolae Ciobanu are o experiență comercială imobiliară dobândită în cei zece ani de carieră pe piața de birouri. A condus tranzacții de birouri, mandate de leasing și relocare de companii naționale și corporații internaționale, prin reprezentare de proprietari, chiriași și investitori. A contribuit la creșterea pieței imobiliare din România și a ajutat companii internaționale să-și dezvolte afacerile locale și să mențină un nivel ridicat de investiții.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Nicolae Ciobanu este un consultant cu experiență și sunt încrezătoare că va aduce plus valoare echipei BNP Paribas Real Estate România. Datorită experienței sale vaste și cunoștințelor aprofundate privind nevoile clienților, precum și abordării inovatoare, vom spori activitatea și vizibilitatea în sectorul de birouri și ne vom consolida prezența pe piața de birouri din România”, declară Olga Melihov, Country Head, BNP Paribas Real Estate România.

Nicolae Ciobanu are atestat de broker (ABI) și este membru al SIMTECS. A absolvit Academia de Studii Economice și este licențiat în Comerț și Management.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close