Bogdan Ion va conduce operațiunile EY în 31 de țări

Din 1 iulie, Bogdan Ion, Country Managing Partner al EY România, a preluat și funcția de Chief Operating Officer (COO) al noii regiuni EY CESA, ce include Europa Centrală și de Sud-Est și Asia Centrală, și cuprinde 31 de țări.

Pentru a-și exploata cât mai eficient prezența globală, EY este structurată pe regiuni, fiecare sub coordonarea unui executiv. Ele sunt grupate în patru zone geografice, coordonate de executivi care raportează echipei de conducere globale și asigură implementarea strategiei globale EY, menținerea unității și relevanței brandului, planificarea afacerilor și investițiilor.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Cele patru zone geografice includ 28 de regiuni: America, Europa, Orientul Mijlociu, India și Africa (EMEIA), zona Asia Pacific și Japonia. Această structură este simplificată și permite decizii rapide, executarea strategiei și oferirea de servicii clienților, oriunde în lume.

Bogdan Ion s-a alăturat EY în 2006 și a preluat funcția de Country Managing Partner al EY România din iulie 2011. Experiența sa acoperă o gamă largă de servicii de audit și consultanță, pentru companii locale și multinaționale. A contribuit, în calitate de consultant, la activitatea a diferite consilii de administrație și comitete de audit, în legătură cu domenii precum guvernanța, riscul și transformarea, și este un susținător implicat al agendei antreprenoriale și de inovare a României.

Este membru al Asociației Contabililor Experți Autorizați (ACCA) din Marea Britanie, al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) și al Camerei Experților Contabili și Contabililor (CECCAR). A fost membru al consiliului de administrație al AmCham în România, timp de cinci ani, și membru al Consiliului de administrație al UN Global Compact România, cea mai importantă inițiativă de cetățenie corporativă din lume, pentru susținerea sustenabilității. Din 2011, Bogdan Ion este și membru al consiliului de conducere al Junior Achievement Romania, lider mondial în dezvoltarea abilităților antreprenoriale pentru tineri.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close