Bogdan Lobonț își începe cariera de antrenor

Proaspăt retras din activitatea de fotbalist, Bogdan Lobonț, fostul portar al echipei naționale, își va începe, din 1 ianuarie, noua carieră – cea de antrenor. El a semnat ieri un contract cu Universitatea Cluj și are ca obiectiv promovarea în prima ligă.

Aceasta va fi prima experiență ca tehnician a omului care a strâns 86 de selecții în tricoul primei reprezentative de fotbal ale României, pentru care a bifat două turnee finale de Campionat European, în 2000 și 2008. Pe lângă rolul de antrenor principal al primei echipe, Bogdan Lobonţ va superviza și activitatea Academiei de Copii și Juniori, unde va fi implementat un model similar cu cel întâlnit la marile cluburi europene.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Bogdan Lobonț și-a încheiat cariera de fotbalist în vara acestui an, la 40 de ani, în tricoul italienilor de la AS Roma, echipă pentru care a evoluat timp de nouă ani. De-a lungul carierei, a mai jucat pentru Corvinul Hunedoara, Rapid București, Ajax Amsterdam, Dinamo București și Fiorentina. Are în palmares trei titluri de campion al României, unul al Olandei şi o Cupă a României.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close