Bosch „construiește” viitori contabili în Academia Bosch

Tinerii care își doresc o carieră în domeniul financiar-contabil, cei aflați la primul job sau care vor o schimbare în carieră, sunt invitați să se înscrie în programul Junior Accounting @ Bosch Academy Timișoara.

„Nu aveți nevoie de experiență, pentru că, timp de aproximativ trei luni, veți fi instruiți temeinic de trainerii noștri seniori. Înclinația către cifre și plăcerea de a descoperi acest domeniu, la care adăugăm una dintre limbile des utilizate în activitate, precum franceza, ceha, maghiara, germana, turca sau portugheza, sunt ingredientele necesare unei cariere alături de noi”, precizează reprezentanții Bosch.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Până acum, programul Junior Accounting a contabilizat 100 ore de teorie și practică, 25 de subiecte abordate și 30 de absolvenți. În 2018, sunt planificate opt sesiuni de pregătire, cu start în fiecare ultima săptămână din lună. Cursurile se desfășoară pe durata a două luni, cu prezența full time, formarea este facilitată de traineri seniori Bosch, iar curricula Academiei cuprinde sesiuni introductive în domeniul financiar-contabil, sesiuni pentru cunoștințe funcționale și soft-skills.

Principalele beneficii pe care le propune Academia Bosch sunt oportunitatea de a dezvolta abilități noi pe termen lung, conexiuni cu experții Bosch în domeniu, un parcurs clar al carierei, de la nivelul junior la cel de senior, un pachet salarial atractiv și beneficii flexibile, pe durata academiei, și oportunitatea de a lucra într-un mediu internațional. Principalele cerințe pentru candidați sunt disponibilitate full-time a candidaților și cunoașterea limbii engleze + germană/ cehă/ franceză/ maghiară. Locul de desfășurare a cursurilor este sediul Bosch din City Business Center, Timișoara.

Informații despre programul Junior Accounting @ Bosch Academy Timișoara pot fi găsite aici.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close