Bosch pune piatra de temelie pentru o nouă clădire de birouri la Blaj

Liderul global în furnizarea de tehnologii şi servicii a demarat lucrările de construcţie la o nouă clădire administrativă în cadrul fabricii din Blaj, judeţul Alba.

„Bosch și-a extins activitatea de producţie la Blaj, în ultimii ani, și am decis să construim o nouă clădire care să susţină această creştere şi să asigure suficient spaţiu pentru noi proiecte, ce vor contribui la dezvoltarea pe termen lung a fabricii”, declară Dirk Arnold, directorul general al unităţii de producţie Bosch din Blaj.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Bosch va investi peste şapte milioane de euro în noua clădire, care se va desfăşura pe o suprafaţă de 5.700 mp şi două niveluri. Din toamna anului viitor, ea va găzdui birouri pentru circa 250 de angajaţi şi cea mai mare parte a laboratoarelor de dezvoltare aflate în prezent în interiorul fabricii.

La Blaj, Bosch a deschis prima fabrică din România pentru componente de tehnică liniară, în 2007. Locaţia s-a extins prin deschiderea unor noi unităţi de producţie pentru soluţii de mobilitate, prin diviziile Chassis Systems şi Powertrain Solutions, şi au fost implementate soluţii inteligente de Industrie 4.0 pentru eficientizarea producţiei. Fabrica înregistrează creşteri considerabile în sectorul Soluţiilor de mobilitate şi în cel al Tehnologiei industriale. Bosch produce la Blaj, pe lângă echipamente de tehnologie industrială, componente electronice pentru sectorul auto.

Şcoala Duală Bosch: Sursă de tehnicieni specializaţi

Grupul Bosch este partener al şcolilor locale în proiectul de sistem educaţional dual, din 2013. Peste 70 de elevi se pregătesc anul acesta pentru carierele lor ca tehnicieni în electromecanică şi electronică, la Blaj. Compania colaborează cu Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” din Blaj şi Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia. Activitatea practică şi activităţile în workshop-urile de mecanică şi electrică din Centrul de Training sunt supravegheate de specialişti din cadrul fabricii.

Noi oportunități de carieră

Prin campania de recrutare „Let’s be remarkable”, Bosch invită potenţialii candidaţi să înceapă o carieră într-un mediu de muncă competitiv şi internaţional. Unitatea de producţie Bosch din Blaj recrutează în prezent ingineri de calitate, ingineri de mentenanţă, ingineri proces producţie, specialişti în achiziţii şi logistică, manageri de proiecte, dar şi candidaţi pentru programul working student. Mai multe informaţii despre poziţiile vacante sunt disponibile aici.

Bosch le oferă angajaților săi diverse beneficii, precum program de lucru flexibil, posibilitatea de a lucra de acasă, o cantină modernă, acces la activități sportive şi servicii medicale. Compania a început implementarea „condițiilor de muncă inspiraţionale” şi în locația sa din Blaj. Lunar, circa 100 de angajați au ocazia să-și extindă competențele în locații Bosch internaționale.

DESPRE GRUPUL BOSCH

Este prezent în România de circa 25 de ani şi numără peste 6.500 de angajaţi în cinci entităţi. În 2016, a înregistrat un volum de vânzări de 332 milioane de euro, în România. Pe lângă centrul de cercetare-dezvoltare din Cluj şi unităţile de producţie pentru Soluţii de mobilitate din Cluj şi Blaj, Bosch operează şi o unitate de producţie de tehnică liniară, localizată tot în Blaj, şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO), în Timişoara. În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele diviziilor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. O filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor, are sediul tot în Capitală. Grupul Bosch este lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. Are în jur de 402.000 de angajaţi în întreaga lume (la 31 decembrie 2017) și a generat vânzări de peste 78,1 miliarde de euro, în 2017.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close