Brașov: AFI Europe este aproape să bată palma cu primii chiriași din clădirile de birouri AFI Park

La mai puțin de două luni de când a pus piatra de temelie a proiectului AFI Brașov, dezvoltatorul AFI Europe România începe procesul de alocare a spațiilor în proiectul de birouri de Clasa A, AFI Park Brașov.

Compania se află în discuții avansate cu doi potențiali chiriași pentru o suprafață de 4.000 de metri pătrați, în primul din cele două turnuri de birouri ce fac parte din proiectul AFI Park Brașov. Proiectul cu destinație mixtă AFI Brașov, construit de AFI Europe România în centrul orașului, cuprinde centrul comercial, cu o suprafață totală închiriabilă de 45.000 mp, și proiectul de birouri AFI Park Brașov, format din două turnuri Clasa A, cu o suprafață totală de 25.000 mp GLA.

Construcția birourilor AFI Park Brașov va fi integrată în centrul comercial și este dezvoltată pentru a primi certificarea LEED Gold pentru clădiri „verzi”. „Sectorul telecomunicațiilor și tehnologiei rămâne cel mai activ ocupant de spații de birouri din afara Bucureștiului, cu 75 la sută din volumul tranzacțiilor înregistrate în prima jumătate a anului. Acest lucru ne face încrezători că AFI Park Brașov va deveni noul punct de interes pentru afaceri, aflat chiar în inima orașului, în special pentru potențialii chiriași din domeniile IT&C, BPO și banking”, declară David Hay, CEO AFI Europe Romania.

Locația noului parc de business, parte din cea mai populară zonă a orașului (deschidere spre un bulevard cu cinci benzi), este considerată noul hub de afaceri din Brașov și alegerea ideală pentru viitoarele spații de birouri și retail din oraș. Conexiunea cu bulevardul principal care leagă Centrul Vechi de celelalte zone, accesul facil înspre ieșirea către București, stațiile de transport în comun, situate chiar în fața clădirii, fac din AFI Park Brașov cea mai accesibilă locație pentru birouri din oraș.

AFI Park Brașov este al treilea proiect de birouri pe care AFI Europe îl dezvoltă în România, după alte două în București: parcul de business AFI Park, cu o suprafață totală închiriabilă de 70,000 de metri pătrați și un grad de ocupare de 100 la sută, și AFI Tech Park, un campus de afaceri aflat în etapa de construcție în zona central vestică a Bucureștiului, compus din trei clădiri de birouri Clasa A, cu o suprafață totală închiriabilă de 56.000 mp.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close