Brașov: Continental a primit cea mai înaltă recunoaștere din partea Ford

Producătorul de unități de alimentare cu combustibil a primit, din partea companiei Ford Motors, distincția Q1, ce reprezintă recunoașterea liderului tehnologic drept un furnizor de top.

Ford Q1 Award este oferită furnizorilor companiei americane drept recunoaștere oficială a excelenței standardelor, în afara cerințelor IATF (International Automotive Task Force), pentru „competența sistemelor, tendința continuă de îmbunătățire, performanță constantă, eficiența proceselor de producție și satisfacția clientului”.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Certificarea Q1 demonstrează încrederea cu care am fost investiți și oglindește spiritul de echipă, fără de care nimic n-ar fi fost posibil. Ne bucură faptul că implicarea și devotamentul echipei au fost răsplătite cu una dintre cele mai importante certificări din industria auto. Q1 este un vot absolut de încredere, pe care ne angajăm să-l păstrăm”, declară Dr. Joachim Zirbs, directorul fabricii Continental Brașov.

Între 1999 și 2017, Continental a investit circa 1,4 miliarde euro în activităţile din România. Toate cele cinci divizii sunt reprezentate aici. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de inginerie, în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi, este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie a anvelopelor în București. Continental avea, la finalul anului trecut, circa 19.700 de angajaţi, dintre care 5.700 sunt ingineri și informaticieni în centrele de cercetare și dezvoltare. Continental își va mări echipa cu peste 1.000 de noi membri, în 2018, în România.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close