BRD Sogelease are un nou director general

Borut Vujcic, fost Country Supervisor în cadrul IBFS, structura responsabilă cu activităţile bancare şi serviciile financiare internaţionale ale Société Générale, a preluat, la începutul anului, funcţia de director general al BRD Sogelease. Poziţia a fost ocupată anterior de Jan Kotik.

Borut Vujcic s-a alăturat Société Générale în 2004 şi are o experienţă de management de peste 23 de ani în domeniul bancar şi în cel al serviciilor financiare. Cariera sa în Grupul Société Générale a început cu funcţia de director general al SKB Leasing (Slovenia).

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Înainte de preluarea funcţiei de director general al BRD Sogelease, Borut Vujcic a fost Country Supervisor în cadrul IBFS, structura responsabilă cu activităţile bancare şi serviciile financiare internaţionale ale Société Générale (2014-2017) şi director general adjunct la Société Générale Ghana (2011-2014). A studiat la Karl Franzens Universität din Graz, Austria. Deţine o diplomă de Bachelor of Business and Management la Middlesex University din Londra şi a urmat câteva alte programe de formare profesională, potrivit ZF.

„BRD Sogelease are obiective ambiţioase în privinţa creşterii şi rentabilităţii. Pentru a ne atinge scopurile, ne vom îndrepta eforturile în următoarea perioadă spre dezvoltarea cooperării cu furnizorii locali şi internaţionali. Segmentele de clienţi pe care ne vom concentra sunt IMM-urile şi agricultura. De asemenea, vom lucra pentru a îmbunătăţi partea de customer experience prin optimizarea fluxurilor de lucru şi digitalizarea proceselor. Ne aşteptăm ca sinergia dintre Sogelease şi BRD să fie în continuare un avantaj strategic şi un generator important de creştere pentru noi”, declară Borut Vujcic.

BRD Sogelease IFN, filiala de leasing a BRD Groupe Société Générale, este o prezenţă constantă în topul celor mai mari firme de leasing din România, după criteriul valorii activelor finanţate, şi deţine un portofoliu bine echilibrat, între toate sectoarele economiei româneşti.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close