Brico Depôt finalizează achiziția magazinelor Praktiker

Parte a Kingfisher plc, companie internațională de bricolaj și amenajări interioare, Brico Depôt România a anunțat finalizarea cu succes a tranzacției pentru achiziționarea a 100 la sută din acțiunile Praktiker România, de la familia Susli.

Acest anunț îi urmează celui din luna august, prin care Kingfisher anunța că intenționează să achiziționeze Praktiker România. „Achiziția Praktiker România ne oferă o prezență puternică în toată țara. Dorim să ne ajutăm clienții să-și îmbunătățească locuințele și să le personalizeze, și suntem bucuroși că tot mai mulți dintre ei vor beneficia de produse de calitate la prețuri bune. Vom continua investițiile în toate magazinele, pentru a îmbunătăți experiența de cumpărare a clienților noștri. Ne bucurăm să creștem echipa din România și le urăm bun venit tuturor angajaților Praktiker”, declară Adela Smeu, CEO Brico Depôt România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Praktiker este unul dintre principalii jucători de pe piața românească de bricolaj și amenajări interioare, cu 26 de magazine. În prezent, Praktiker are peste 1.600 de angajați. În 2016, vânzările Praktiker au fost de 140 de milioane de euro. Brico Depôt are 15 magazine în România, cu o suprafață de 114.000 de metri pătrați, și 964 de angajați. Vânzările Brico Depôt România au însumat 144 de milioane de euro, în 2016.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close