British American Tobacco: România devine „creierul” operațiunilor din nouă țări

În urma unor schimbări organizaționale, România devine lider strategic în cadrul British American Tobacco (BAT), pentru opt țări din sudul și sud-estul Europei și pentru Kosovo. Operațiunile BAT din Bulgaria, Serbia, Albania, Macedonia, Kosovo, Bosnia-Herțegovina, Muntenegru, Slovenia și Croația vor fi coordonate din România.

Richard Widmann (foto), noul director regional al British American Tobacco, va gestiona din București toate operațiunile ariei nou create. Cu o experiență de 15 ani în cadrul BAT, Richard Widmann are o imagine de ansamblu asupra operațiunilor organizației, după ce a trecut de la poziția de director comercial în Malaezia și în Americi la cea de director de marketing în Africa de Sud. În ultimii patru ani, a îndeplinit rolul de director general al regiunii Europa Centrală și de Est a British American Tobacco.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„România este o țară importantă pentru British American Tobacco. De aceea, în ultimii 20 de ani, am investit constant aici, în fabrica de la Ploiești, în angajații noștri și pentru dezvoltarea întregii afaceri. Faptul că România a fost aleasă ca lider regional demonstrează atât potențialul său de creștere, cât și angajamentul nostru ferm față de viitor”, declară Richard Widmann.

Din 1 ianuarie 2018, directorul general al British American Tobacco România, Gemma Webb, va prelua poziția de director general al British American Tobacco Regatul Unit & Irlanda și responsabilitățile pentru Europa de Vest, în domeniul produselor de nouă generație. Gemma Webb s-a alăturat BAT în 2001 și, înainte de a veni în România, în 2012, a ocupat o serie de funcții executive la nivel global.

Potrivit reprezentanților BAT, noua structură de organizare a companiei va îmbunătăți alocarea resurselor și va eficientiza procesul decizional în țările și pentru categoriile de produse implicate.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close