BT: Horia Ciorcilă, la al cincilea mandat de președinte al Consiliului de Administrație

Horia Ciorcilă, fondator al Băncii Transilvania (BT), va conduce Consiliul de Administrație al băncii, în următorii patru ani.

Bancherul clujean îndeplinește acest rol din 2002 și se află la al cincilea mandat consecutiv în această funcție. Toți cei șase membri CA au obținut un nou mandat din partea acționarilor băncii. Din Consiliul de Administrație fac parte acum, alături de Horia Ciorcilă, Ivo Gueorguiev, Thomas Grasse, Doru Lionăchescu, Costel Ceocea, Vasile Pușcaș și Mirela Bordea – membri.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Între 2014 și 2018, sub coordonarea actualului Consiliu de Administrație, cota de piață a BT a crescut cu patru la sută, iar Banca Transilvania a ajuns, în 2016, pe locul 2 în topul băncilor din România. În această perioadă, Banca Transilvania a marcat două dintre cele mai mari achiziții din țară – Volksbank și Bancpost -, a devenit una dintre cele mai mari 100 de bănci din Europa, s-au înregistrat cele mai mari randamente ale capitalurilor băncii, iar BT a fost cotat drept cel mai valoros brand bancar din România (Brand Finance România 2017) și singurul brand românesc din topul celor mai valoroase branduri bancare din lume, Brand Finance Banking 500 (2018).

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close