Bucharest Technology Week: Dream Team-ul speakerilor care conduc cele cinci summit-uri

Din 23 până în 26 mai, evenimentul care le aduce românilor cele mai importante noutăți din domeniu programează cinci summit-uri dedicate profesioniștilor din mai multe industrii, grupate pe domenii strâns corelate cu tehnologia.

Capetele de afiș

Gaël Langevin (foto): designer, sculptor & creator francez. De peste 25 de ani, lucrează pentru cele mai mari branduri din lume. Din 2012, și-a început propriul proiect open source, InMoov – primul robot printat 3D, de mărimea unui om. Cu acest proiect va veni în premieră, în România, la Bucharest Technology Week.

Dr. Reza Moussavian: Senior Vice President al diviziei HR Digital & Innovation Deutsche Telekom AG, este cel mai important om al companiei germane în zona de digitalizare și inovare în HR.

Spencer Waldron: Regional European Director la Prezi. Le va vorbi profesioniștilor din vânzări despre rolul decisiv al prezentărilor de business. Principiul său: prezentările sunt mai mult decât niște simple slide-uri cu design atractiv.

Andrzej Grzesik: Este un tânăr expert, căruia îi plac sistemele de calcul distribuit în toate formele. Lucrează în cod încă de la vârsta de opt ani, se declară un mare fan al simplității și este mândru să fie cu adevărat un JavaOne Rockstar speaker.

David McQueen: Om de afaceri, First Class speaker în Business Communication, este unul dintre liderii internaționali în coaching.

Printre principalele topicuri ale conferințelor se numără Innovation (Open Source 3D Printed Robotics. Construirea unei culturi organizaționale concentrată pe inovație), HR (Talent Management și Digitalizarea departamentului de HR/Resurse Umane), Sales (Cold Calling și Arta prezentărilor conversaționale), PHP (PHP 7 și Optimizarea website-urilor la scară mare) și Java (Microservicii și Big Data). Lista completă a temelor poate fi accesată pe techweek.ro. „Cele cinci summit-uri sunt adevărate oportunități oferite managerilor români de a întâlni profesioniști recunoscuți la nivel internațional și de a învăța din experiența acestora. Accesul la cele mai recente tendințe și strategii internaționale reprezintă o bună ocazie de a dezvolta business-ul local. Informațiile și experiențele împărtășite în timpul conferințelor dau participanților impulsul necesar de a se plasa în avanpostul inovației”, declară Cătălina Manea, project manager Bucharest Technology Week.

DESPRE BUCHAREST TECHNOLOGY WEEK

Organizat de Universum Events, evenimentul reunește lideri și pasionați de tehnologie pentru o săptămână de evenimente în tot orașul, cu focus pe cele două locații: Hotelul Athénée Palace Hilton și Piața George Enescu. De la conferințele de business ce stau la baza conceptului, până la expoziții mari și întâlniri restrânse, evenimentul creează o platformă de networking și învățare pentru cei peste 15.000 de participanți. Mișcarea se alătură evenimentelor similare din Londra, Berlin, Bruxelles, New York, Sao Paulo și Beijing, printre altele, și pune Capitala pe harta internațională a tehnologiei. Misiunea BTW e să încurajeze inovația și adopția noilor tehnologii. Bucharest Technology Week sprijină mediul tehnologic românesc, de la studenți, tineri profesioniști, antreprenori până la directori executivi și alți factori de decizie din companii.

DESPRE UNIVERSUM EVENTS

Cu o experiență de peste zece ani în organizarea de evenimente corporate premium, compania și-a construit reputația de adevărat arhitect în industrie. Are propriile mărci, precum Bucharest Technology Week, Internet & Mobile World și MyConnector, și o divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), axată pe evenimente de amploare pentru clienți, precum Microsoft Summit si Cisco Connect, dar și petreceri și zile ale companiei. Deține cea mai mare licență de team building din lume, și oferă partenerilor săi concepte unice, devenite celebre în Europa și peste Ocean. Din acest an, Universum Events a adăugat portofoliului de concepte de succes, Hercules Trophy, cunoscut drept cea mai cool competiție semi-atletică dedicată companiilor.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close